Uradi sam | MojaGaraža Uradi sam | MojaGaraža
Objavi

Prijatelj je kupio ford mondeo mk4. Mijenjao je akumulator i sad mu fabrička navigacija traži pin kod. Zna li neko gde se to može pogledati?

24. Apr

To je problem kod svih Fordova od kad postoje digitalni audio uređaji... Kod treba da stoji u servisnoj knjižici, ako ga nema može se naći na osnovu serijskog broja multimedije, tj. radija. Postoje sajtovi na internetu koji to proračunavaju. Ukoliko se ne može snaći u servisu naplaćuju 1500 din. i o...Pročitaj više

nece na daljinski da se otkljucaju vrata od fieste

20. Apr

SAMO ME ZANIMA KOJA DUGMAD SE PRITISKAJU DA BI DOSAO DO DELA KADA UNOSIS KOD ZA RADIO? AKO IKO ZNA ZA IME BOGA NEKA ODGOVORI :)

05. Jan 2012.
Perica Zivkovic 19. Apr

Pali mi se elektronika motora nakon par minuta. Računar kaže - greška u senzoru temperature motora. Auto ide i troši normalno. Pošto je taj senzor i da li ga je problem promeniti?

demontirao sam zadnje sigurnosne pojaseve sa fiata bravo, međutim pošto sam to prvi put radio, pojasevi se namotali na rolnu i sad nikako da ih izvučem sa rolne, pošto su mi hitno potrebni da ih montiram u drugi auto, pomagajte braćo i drugovi. Vlada iz Niš-a.

16. Apr

Imam "problem" sa rezervoarom, tj pokazivac goriva na tabli pokazuje od polovine do punog rezervoara. Kada padne na polovini pokazivaca, kao da nema goriva, a pritom moze da se sipa otprilike do max pola rezervoara (verovatno koliko da popuni tu gornju polovinu rezervoara). Da li moze biti pumpa za gorivo, mozda "pliva" na povrsini? Ili creevo ne lezi na dnu? 1.5 DCi

12. Apr
Top