Jovan Matic ima pitanje o

Pozdrav, naduvao sam 0.35 (od jednog piva, ali popijenog neposredno pred sedanje u auto :( ), policajac mi je rekao da uplatim 5000 RSD (polovina od 10000 RSD) u roku od 8 dana na uplatnicu koju mi je dao.
Ono sto me interesuje je da li meni dolazi bilo sta na kucnu adresu, cak i u slucaju da to platim u roku 8 dana?
Znaci makar to bila i samo potvrda o placanju, bilo sta?
Ne bih voleo da stresiram ukucane saznanjem da sam napravio ovaj prekrsaj, jer vec neko vreme ne zivim sa njima a prijavljen... sam tamo... :(

Hvala unapred na odgovoru!
Pročitaj više

28. Jul
Učitaj još odgovora

Стефан Првовенчани ima pitanje o

Dobro vece narode, imam jedno pitanje, pisana mi je kazna za pp aparat i pri pisanju kazne policajac pogresi ime moga oca i to omasi ga dobro. Sad da li moram to da platim posto je pogrešno ime ili se na isto to vata? Hvala.

27. Jul
Učitaj još odgovora

Goran Goxy ima pitanje o

Ljudi drugar je kupio Passat B6 ali su mu nasli na motoru 2 razlicita broja motora jedan je na onoj a drugi cini mi se negde na motoru utisnut inace je iz uvoza, zadrzan je na vestacenju u supu...jel imao neko slican problem zanima me da li je ubacen drugi motor, da li je auto uopste legalan ili sta vec...?

13. Jun
Učitaj još odgovora

Slučajni Prolaznik ima pitanje o

Postovanje hteo bih da pitam nesto ako moze neko da mi odgovori bio bih jako zahvalan.
Imao sam udes krajem 2014 godine i tad sam proglasen krivim za nezgodu i tako posle 3 godine vucenja po sudovima ispostavi se da ja nisam kriv i tako budem oslobodjen optuzbe.
E sad me interesuje posto sam ja to auto prodao nemam saobracajnu od njega samo zapisnik policije i licnu kartu na koga se vodilo auto, hteo bih da naplatim stetu na autu, pa me interesuje kako da dobijem neku potvrdu ili nesto umesto ko... pije saobracajne dozvole koju traze iz osiguranja.
Dali mogu u sup da mi izdaju tako nesto?
Izvinjavam se sto je pitanje malo duze.
Zahvaljujem unapred.
Pročitaj više

16. Apr
17. Apr

1. Nađi nekog pravnika da ti kaže da li je po tom pitanju nastupila zastara, vrlo je moguće da jeste
2. Vidi tačno sa njim koga bi mogao da tužiš , osiguranje vlasnika tih drugih kola ili samog vlasnika. Ovo kažem jer u nekim slučajevima nije moguće tužiti osiguranje
3. Dokazi , gledaj da nađeš
...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Damir Petrovic ima pitanje o

Prijatelj je kupio auto od prvog vlasnika,uvezen i preneo ga i izvrsio promenu saobracajne,tablica,proveru na tehnickom.medjutim ga je prodao.Novi vlasnik je prilikom ocitavanja vozacke utvrdio da postoji zabrana otudjenja,o cemu se radi i gde proveriti sta je u pitanju?

02. Jul
02. Jul

Verovatno je i on jedan od njih.
Obrati lepo paznju sta pise na papiru,koji je dobijen prilikom izlistavanja.
Nije bas najbolje to reseno,i kada na prvu onako pogledas,cini se kao zabrana otudjenja.
Pise ti zabrana otudjenja:
Pa dole ispod ti pise datum.
Npr 03.01.2023.
To nije datum otudjenja
...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Goran Goxy ima pitanje o

Ljudi, drugar je kupio Passat B6 ali je prilikom registracije utvrdjeno da postoje 2 broja motora jedan na onoj srebrnoj nalepnici i jedan utisnut na motoru auto je inace iz uvoza, zadrzan je na vestacenju u supu, da li je auto uopste legelan ili sta vec...???

13. Jun

Perica Rajković ima pitanje o

Sinoc sam na parkingu autom slucajno udario automobil koji nema vece stete,sem manjih ogrebotina.Duvao sam i pokazalo je 1:70 i odveden sam na prenociste u MUP,.Zanima me kolika me kazna ceka.HVALA

17. Sep 2017.
Učitaj još odgovora