MojaGaraza - Mad Cortexiphan | MojaGaraža MojaGaraza - Mad Cortexiphan | MojaGaraža

Mad Cortexiphan

Član od 09. Apr

30 komentara 1 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Pozdrav. Ne rade mi parking senzori posto mi je pregoreo auto-radio preko kog komuniciraju. Posto fabricki auto-radio kosta nekih 300 eura i vec i onako imam ugradjen kupovni radio, zanima me dali u mom slucaju postoji neka jeftinija varijanta da osposobim vec postojece parking senzore a da to bude legalno na tehnickom pregledu?

19. Apr
Mad Cortexiphan 19. Apr

Ok pojednostavicu pitanje, treba mi samo jedan podatak koji ne mogu nigde naci. Auto ima fabricke parking senzore koji kod mene ne rade, hocu li mozda imati problema na tehnickom pregledu zbog toga?

Učitaj još odgovora

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor

Odlican izgled kako spolja tako i iznutra. Udoban je i komforan, dobra izolacija kabine, ogroman gepek, u voznji odlican, vrlo upravljiv i stabilan auto. Sigurnost mu je na top nivou sto je ipak najvaznije. Da je dobro konstruisan dokazuje i cinjenica da ga je "euro ncap" oznacio za najbezbedniji au...

Ponekad oce da pametuje kad je kvalitet goriva u pitanju tako sto prijavi gresku, ali na naftagasov G-Drive se jos nije zalio.

Pročitaj više

10. Apr
Pogledaj ostalih 4 komentara
Mad Cortexiphan 30. Maj

Ipak je uzrok greske bila neispravna druga lambda sonda. Sad je stavljena nova "delphi" sonda, potrosio sam vec odprilike pola rezervoara 95 oktanskog benzina i greske nema. Za katalizator mi tvrde da je jos u jako dobrom stanju i da najverovatnije jos dugo nece biti potrebe za zamenu.

Top