617 vozača ga je parkiralo
72.4
306 ocena
Cena/Kvalitet: 84/100
Komfor: 71/100
Održavanje: 56/100
Potrošnja: 56/100
Pouzdanost: 81/100
Motor: 89/100
Prednosti
Mane

Stefan Stanojlovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor Imam JTD verziju od 85kw i 116ks 2003god.Jako dobar auto,osecaj u voznji ne moze da se poredi ni sa jednim drugim automobilom,ubrzava extra.Fiatov JTD motor je jedan od najboljih i najpouzdanijih dizel motora ikad napravljenih i vecina su u dobrom stanju,dok benzinske motore niko ne preporucuje sto ...

Mane

Održavanje Malo skuplje odrzavanje,sto se tice trapova jesu malo nezniji od ostalih,ali ako se cuva moze da traje.Ima dosta silen blokova kad je kisa ili vozite po pesku nekom cela skripi(i ako imam primerak sa izuzetno dobrim trapovima)

08. Aug

Maksim Ercegović iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Motor Prije svega dobar izgled koji je jedan od rijetkih kvaliteta ovog auta (pricam za restyle verziju 2005,starija je mnogo ruznija) Dobre vozne osobine,pouzdani dizel motori.

Mane

Ovaj auto nije za nekog ko ne zeli da misli o autu,ovaj auto se mora voljeti sa bi pretrpjeli njegove brojne mane. Osim motora gotovo da nema stvari koja je kvalitetno izradjena. Trapovi skoro uvijek lupaji nesto,jedino trajno resenje je da se zamijeni komplet sistem vjesanja zajedno sa amortizerima... da bi bio miran a to nije jeftino. Jos sam ja imao dobar primjerak u periodu od 2 godine a znam koliko su para ljudi dali da im alfica ne lupka a ona ne moze 2-3 mjeseca bez nekog vanrednog ulaganja. Moj savjet je da je kupite samo ako ste spremni da ulazete non stop u ovaj auto i da mu se onda divite,u protivnom ce vas dovesti do ludila i istresti svaki dinar iz dzepa. Ford Fiesta iako manji i manje atraktivan auto je puno bolje resenje za tu cijenu,naravno za nekog kome je prioritet da ode negdje na rucak,ili ostane duze na moru jer ako kupite alfu 147 prije ili kasnije cete se hvatati za glavu. Jednostavno lijep auto ali nije pravljen da traje. Sad kako ko voli.

07. Feb
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara

REKLAMA