MojaGaraza - slobodan ilic | MojaGaraža MojaGaraza - slobodan ilic | MojaGaraža

slobodan ilic

Član od 28. Nov 2012.

499 komentara 52 korisnih 4 beskorisnih 5 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Cena/Kvalitet

GOVORIM O BENZ. 1,4 16ventila. Prvo sto mi se dopada to je z yadnji trap bez omrazenih Torzija koje su pratile 106, 206 motor poznat po pouzdanosti , poboljsan enterijer, spoljni detalji i po meni je za da ne kazem Klasu ali dosta poboljsan u odnosu na 206.

za period od pola god. nisam primetio mane.

04. Jan

Na 207 sam Ugradio Multimediju sa navigacijom, skinuo Orginalni radioCD koji je imao komande na volanu. Sada mi displej ne prima komande sa rucice koja se nalazi na volanu. dali komande idu preko fabricki ugradjenog Radija. Hvala.

04. Jan

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor

Lancija ypsilon 1,2 izuzetan auto ali manje poznat kod nasih vozaca, neverovatno upravljiv i lak za voznju, ekonomican sa dosta opreme koji ga izbacuju znatno iznad klase. preporuka svakom ko ne pati za velikim autima.

Mogao bi da ima malo veci prtljaznik.

06. Okt 2017.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor

Istakni vrline1.9 SDI mali potrosac, bez komplikovane elektronike, jevtin za oadrzavanje, pouzdan, elastican motor

Istakni mane za sada nema

24. Nov 2016.
Pogledaj ostalih 3 komentara

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor

Istakni vrline1.9 SDI mali potrosac, bez komplikovane elektronike, jevtin za oadrzavanje, pouzdan, elastican motor

Istakni mane za sada nema

24. Nov 2016.
Pogledaj ostalih 3 komentara

mala poptrosnja, veoma stabilan utisak je da neoseca krivine, menjac perfektan, motor SDI jednostavan i jevtin za odrzavanje

Cena/Kvalitet

Nisam za sada uocio neke mane koje su karakteristicne za druge automobile, mislim da opravdano imaju odgovarajucu trzisnu cenu.

12. Okt 2016.

24. Nov 2016.

ja imam 1,9 SDI 2004god. prezadovoljan u svakom pogledu potrosnja po Bordu smesno mala, ako ne prelazis 120 vrti se oko 4,2do 4,5lit. diyela Mislim da opravdano imaju konstantnu trzisnu cenu.

12. Okt 2016.
branislav radojcic MG moderator 12. Okt 2016.

Mozda ima tu potrosnju,ali brate vuce se kao prebijena macka po putu.
Yudzina (yugo) te oplese za sve pare,ne mozes ni dim za njim da pokupis.
Nisam vozio pola s tim motorom,ali vozio sam cady-a i golfa 4 ....zlo i naopako.
Jedino sto se tice izdrzljivosti,prava je mazga...nema sta da crkne sto se k
...Pročitaj više

slobodan ilic 12. Okt 2016.

Pa u pravu si Branislave ali Taj motor i nije napravljen za trke vec da bude izdrzljiv i jednostavan za odrzavanje on nema turbinu i neocekujes od njega da se potpisuje.

Pezo 206 2.0HDI 66/90

06. Sep 2016.
Miljana Nimčević 07. Sep 2016.

Slobodane, objavio si pitanje pod temom "Kvarovi", a nema nigde opisa kvara :) Ili si možda nešto drugo hteo da pitaš? Bolje je da postaviš novo pitanje sa odgovarajućem temom i pojašnjenjem, tako ćeš pre dobiti odgovor ovde na Garaži ;-)

Na instrument tabli mi svetli crvena lampica za servo U pitnju je PUNTO !1,2 8v u početku povremeno a sada čim krenem. Servo radi lako se okreće volan a SYTI takodje radi kada ga uključim. Negde sam pročitao da je problem u senzoru koji se nalazi na letvi volana. Zna li neko precizno gde je i dali to moze da pravi problem osim što vetli sijalica. Hala.

26. Jan 2016.
Vasilije Zderonjic 26. Jan 2016.

Nije dobro brate. Servo je poznata boljka Punta i skupa za otklanjanje . Prvo krene senzor povremeno da blinka , onda stalno, pa na kraju počne da otkazuje i to obično u krivini . Sumnja se da su neki od ovih naizgled neobjašnjivih udesa gde Punto ode u suprotnu traku ili pored puta nastali baš zbog...Pročitaj više

Učitaj još odgovora
Top