MojaGaraza - BMW 6-Series Coupé (2004 - 2011) | MojaGaraža MojaGaraza - BMW 6-Series Coupé (2004 - 2011) | MojaGaraža

Pronađi automobil

17 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Motor

Izuzetno dobar motor ukoliko je održavan kako treba (645Ci 333KS bez plina). Moj je automatik koji odlično šalta... Za najbolji doživljaj V8 motora, ručicu automatskog mjenječa stavite u DS i pritisnete tipku "SPORT".

Cena/Kvalitet Održavanje Komfor

Računaj da ćeš stalno imati nekakva ulaganja u ovaj auto. Ja sam na svom mijenjao jako puno dijelova i nije nimalo jeftino. Auto sam kupio prije 3 godine za 16.000€ i prva dva mjeseca bilo je bez problema, tada je počelo trošenje ulja, auto dimi, curenje rashladne tekućine - pokidan "O" ring... u sredini motora - skup popravak - motor je vađen van... Mijenjane gumice ventila, brtva dekla motora, alternator, mijenjano ulje u motoru i mjenjaču, stavljan novi antifriz i servo tekućina... Sve u svemu, bukvalno, svaka 3 mjeseca sam išao u posjet ovlaštenom BMW servisu i otklanjao kvarove... Više sam ga popravljao nego uživao, a tome je kriva mala cijena auta od samo 16.000€ - kupljen je sa 175.000km - uvoz iz Italije... Kupio sam mačka u vreći. Moj je savjet da se ne zaljećete u kupnju ovog auta, može vas puno koštati ako nije redovno i adekvatno servisiran, ipak je to auto vrlo visoke klase. Također, nisam oduševljen sjedalima, nisu udobna koliko bi trebala biti za tu klasu.

Pročitaj više

04. Nov 2018.
Pogledaj ostalih 8 komentara
André Citroën 06. Nov 2018.

Radi u gradskoj cistoci ocigledno.Ja to vase kiselo grozdje mogu da vozim kad hocu,a i vozio sam jedan model bmw i od tada se ni ne parkiram pored tih kanti.A,ti slobodno upali svoj bmw i provozaj se malo po evropi da se uveris i sam u to kiselo grozdje.

Vasilije Zderonjic 06. Nov 2018.

Taj auto je kad je bio nov išao i do 100 hiljada evra (zavisi od opreme) , tako da je primerak koji je prodavan za 16 bio na zalasku karijere . BMW nikad nije bio sinonim za pouzdanost, nego više za neki šmekeraj i šminkeraj koji normalno košta, naročito kod tih ekskluzivnih modela .
Kod nas ljudi
...Pročitaj više

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Imam 630 dve godine i ja sam prezadovoljan. Ubacio sam sekvent plin koji me je tada kosatao 950e ali zato gradske voznje 12l, a na otvorenom 10l plina ne prelazi. svakodnevno je u funkciji. nikakvih problema dosad nisam imao,

nema ih

08. Jan 2014.

08. Jul 2013.
Pročitaj sve utiske za BMW 6-Series Coupé (04 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top