MojaGaraza - Citroën C6 Sedan (2006 - 2016) | MojaGaraža MojaGaraza - Citroën C6 Sedan (2006 - 2016) | MojaGaraža

Pronađi automobil

20 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Komfor Motor

Udobnost, utisak u voznji, ima dovoljno snage sa 2.7 bi-turbo motorom. Dizajn je vanvremenski, potrudili su se oko izbora materijala za ovaj auto. Delovi mehanike su jako jeftini (deli platformu sa nekoliko pezoa i citroena).

Svi dizeli koji su se ugradjivali u C6 su podlozni istim problemima - lezajevi na radilici+radilica i uljna pumpa. Resenje je u - nano keramickom aditivu koji bi trebao da se sipa pri svakoj zameni ulja. Na citroenovim forumima se ne pominje nista ali zato su ti problemi kvalitetno pokriveni na Land... Rover forumima. 2.7 i 3.0 dizeli iz C6 su se osim u Citroena i Pezoa, ugradjivali u Land Rover Discovery i Range Rover iste generacije (od 2006+).
Teze je pronaci dobrog majstora za C6 - ali ih ima, barem u Beogradu i okolini.

Pročitaj više

21. Nov 2019.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor

Mala cena, a o kvalitetu i udobnosti ne treba govoriti

Nema mana

06. Jan 2018.
Pogledaj ostalih 3 komentara
Jovan ****** 06. Jan 2018.

Za registraciju je kriva drzava,a njegova cena je bila bekih 70ak hiljada,tako da i cena odrzavanja mora biti velika,to sto je njemu sada jako pala cena to je druga prica,auto je mnogo dobar...

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Savrsen.... Ne znam sta vise da hvalim, od jedinstvenog izgleda, kvaliteta, opreme... O udobnosti da ne pricam jer je proglasen za najudobniji automobil na svetu... Gde god da se pojavite u njemu ne mozete proci nezapazeno. Jednom recju - Jahta na tockovima!

Pojavio se 10 godina pre svog vremena pa nije ostvario zeljene rezultate za Citroen. Nije se pravio u mnogo primeraka sto mozda i nije lose za one koji vole da su jedinstveni. Odrzavanje naravno skuplje sto se i ocekuje za ovu klasu. Nije za svakog....

06. Apr 2017.
Pročitaj sve utiske za Citroën C6 Saloon (06 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top