Fiat Panda 4x4 (2003 - 2010): Milutin pita ostale vozače | MojaGaraža Fiat Panda 4x4 (2003 - 2010): Milutin pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Koji je najbolji 4x4 auto za oko 2000 evra, a da nije lada niva inda može i ovako da se vozi. al da je iole sposoban po blatu i snegu. Subaru Justy, fiat panda 4x4, za tu pandu sam čuo da može uz masnu banderu da izađe... Svaka preporuka je dobrodošla. Golfa 4 bih izbegao jer je nizak. poželjno je da je neki mali benzinac ili do 1.6. ili mali dizel.

27. Mar
Garovic G. 27. Mar

Panda 4x4. Alfa 156 crosswagon moze da se nadje za priblizne ako ne i te pare. Poseduje fenomenalan pogon koji se na testovima pokazao bolje od kvatra i iksdrajva. Pouzdan motor. Nadji ocuvan primerak i pazi na amortizere i kardan.

Garovic G. 28. Mar

Subaru jusy je dobar auto. Citava mehanika je pouzdana i nema greske kod pogona. Razumna pakritcnost i prostor za taj auto. Ja bih ugradio plin samo se raspitaj kako podnose ti motori. Tu ima i suzukijevih motora. Onaj 1.5 od oko 100ks je prava mera. Pogledaj i suzuki ignis 4x4,slican auto.

Milutin Kojić 28. Mar

Evo kakva je cela situacija. sada vozim pasat b6 i dogodine ga menjam za A5 ili pasat CC. Pošto sam poljoprivredni iženjer dosta idem po makadamu, blatu, snegu... Da ne bih išao nekom od tih limuzina kupio bih neki auto za teren i od skoro mi je došlo da to bude neki 4x4. što zbog terena, a i voleo ...Pročitaj više

Milutin Kojić 29. Mar

Imao sam ja na poslu rx 4 i izbio nam je para da se kupi jos jedan takav. Ne znam da li je takav primerak, al los utisak mi je ostavio. Koliko mogu da troše ovi mali japanci 4x4 sa 1.3 motorom? I jel njima stalni 4x4 ili se komanduje iz kabine?

Top