MojaGaraza - Немања Николић | MojaGaraža MojaGaraza - Немања Николић | MojaGaraža

Немања Николић

Član od 30. Sep 2016.

14 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Imam audi a4, i izvadio sam multimediju da vidim serijski broj zbog coda, kad sam vratio radio ne radi vise, ne pali se ni svetlo da svetle dugmici?

25. Apr

Pozdrav. Uskoro zavrsavm auto skolu, pa koji auto preporucujete do 4500e, svidja mi se golf 5 1.9 tdi, ne bih gledao manja auta zato sto ce retko da se vozi jedna, ili dve osobe, a i nisam ljubitelj malih auta i kubikaza. Sta bi mi preporucili?

24. Feb
Bb Tt 24. Feb

Pogledaj i ostale marke, ne samo VW. Ima novijih, modernijih, bržih, većih, bolje opremljenih automobila za taj novac od Golfa 5.

Boki Made in Serbia MG moderator 24. Feb

Kubikaža više ne igra neku ulogu, sada su 1.6 dizelaši jači od nekadašnjih 2.0... Do 4500 imaš ogroman izbor automobila, ali tu nije samo pitanje prodajne cene, već i cene održavanja. Koliko si ti spreman da fiansiraš održavanje jednog savremenog dizelaša? Ja vozim već duži niz godina i radim takođe...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Pozdrav. Imam problem na audi a4 2000 godiste. Auto je trosio antifriz i kad sam bio kod majstora rekao je da je dihtung glave motora, uradio je sve, zamena dihtunga glave motora obrada glave motora itd itd. Sad mi se javlja drugi problem naime kada auto dostigne radnu temperaturu od 90 stepeni na autu pisti greska da nema ulja, i to se ponavlja sve dok auto ne spusti radnu temperaturu?

03. Jul 2018.

Pozdrav. Interesuje me da li Mercedes-ovi automobili imaju plivajuci zamajac, posto sam procitao na nekom sajtu da nemaju?
Hvala!

28. Jan 2018.

Za njiovu cenu su dobre.

30. Sep 2016.
Top