MojaGaraza - Јанко Благојевић | MojaGaraža MojaGaraza - Јанко Благојевић | MojaGaraža

Јанко Благојевић

Član od 22. Mar 2015.

7 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Ponašanje na suvom Komfor Cena/Kvalitet Kupio bih ponovo

Користио сам је у једном кратком периоду од пар месеци док сам возио Форд Фокус. За зимске услове је добра, по снегу одлична, лепи се скоро за сваку подлогу.

Једина мана коју сам могао да уочим у том кратком периоду је блага нестабилност аута када се возим путем на којем има воде, рецимо од кише или отопљеног снега. Онда з...на да занесе у кривини или приликом промене правца

20. Jul 2017.

Ponašanje na suvom Ponašanje na mokrom Komfor Habanje / Dugotrajnost Kupio bih ponovo

Добра гума. Користим 185/65/15 и стварно сам задовољан. Најбоља је на мокром коловозу. У вожњи је доста тиха, чује се само пријатни шум. Фино урађена шара, са довољно кана...

За наше услове је можда мало скупља, али за гуме не би требало жалити новац, посебно не ако је добра. Наравно, не треба се бахатити и по сваку цену давати неке астроно...ске цифре.

13. Jun 2017.
Јанко Благојевић 14. Jun 2017.

Ја сам их добио на аутомобилу када сам га истерао из салона, а иначе се крећу од 7.400,00 динара до 8.000,00 динара колико сам видео. Односи се наравно на 185/65 R15

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor

Занимљив ауто за вожњу. Видим да се многи жале на комфор, што није потпуно тачно. Треба имати на уму да ово није Ауди или слична лимузина, али да за своју класу даје до...

По мени је највећа мана снага мотора. Власник сам Дачије Сандеро 1.2 16V и могу рећи да се на нешто већем броју обртаја доста мучи. На нижем и средњем броју обртаја сасв...м лепо иде, али не очекујете да може да се јури путевима. На аутопуту до 120-130 км/ч, мада и не треба више, обзиром да је толико ограничење. Мала замерка је и прецизност волана, јер није довољно прогресиван. Мој претходни ауто је био половни Форд Фокус из 2001. године који је по том питању био неупоредиво бољи. Прегледност уназад није најбоље сређена. Није ни лоша, али се произвођачи нису досетили да у задње стубове уграде мале стаклене прорезе који омогућавају бољу прегледност, мада није ни овако лоше. Кочнице су мало јаче, а аутомобил лаган, па приликом јачег кочења треба повести рачуна о правцу, јер се деси да се ауто благо занесе.

Pročitaj više

29. Apr 2017.

Десило ми се јуче при паљењу да пукне из ауспуха.Десило се само једном,а ауто је касније сасвим нормално ишао и данас сасвим нормално пали.Шта би могао да буде узрок?

02. Aug 2015.
Bojan Milic 02. Aug 2015.

Vozis benzinca verovatno.. Tako da verovatno je nesto od struje problem..neka svecica, kabal ili tako nesto..posto nije sagoreo odmah gorivo nego tek posle nekog vremena odjednom vecu kolicinu..

Јанко Благојевић 02. Aug 2015.

Да,возим бензинца.Свећице промењене пре 3 месеца (стављене НГК како је фабрички препоручено),а каблови промењени пре 20ак дана.Пронашао сам негде да може да буде и до лошег горива.Да није то?

Učitaj još odgovora

Узео сам пре пар дана Форд Фокус 1.6 и приметио сам му се педала квачила креће лево-десно по пар милиметара (исто је и са педалама кочнице и гаса,само што се оне мање крећу).Да ли је то нормално или је у питању неки проблем?

22. Mar 2015.
Јанко Благојевић 22. Mar 2015.

Нисам навикао да ми се квачило креће и то је једини проблем.Мислиш да ми неће правити проблем у смислу да ме остави негде на путу?

Učitaj još odgovora
Top