Mašan Perunović

Član od 31. Okt 2014.
Prati
16 komentara
2 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Mašan Perunović ima pitanje o

Pozdrav, potrebna mi je polobna lamela i korpa kvacila ford fiesta 1.4 tdci 2003. godiste. Ako neko ima javite se ovde. Hvala.

10. Dec 2016.
Učitaj još odgovora

Mašan Perunović iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor Motor 1.6 TDCI, ja sam zadovoljan. Meni treba pouzdan porodicni auto, sto sam i dobio. Gepek ogroman. potrosnja oko 6l/100 km u kombinovanoj voznji. Menjao kocnice, rekao bih da je cena menjanja diskova slicna kao kod ostalih modela u ovoj klasi.

Mane

Sigurno ih ima, ali nemam nista posebno sto bih istakao.

11. Okt 2016.

Mašan Perunović iznosi svoje utiske o

Prednosti

Sad sam ga kupio, na prvi utisak je super. Entrerijer odlican, solidno pregledan. u njemu ima 138 000 po satu, a sto mi je rekao jedan prodavac ko to zna koliko ima posto ovi nasi se igraju sa tim kilometrima kako hoce, ne znam kako im tako nesto zakon dozvoljava a i proizvodjaci kako nisu napravili...

Mane

Ne znam plase me sta ako crkne turbina sta ako crkne servo ne znam sta bih rekao

08. Nov 2014.

Mašan Perunović iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Motor Vozio ga 3 godine, na gas. Jesam imao par kvarova kao npr bregasta i menjao dizne, ali generalno sam zadovoljan. Dosta prostora, motor odlican, mehanika vise nego solidna. U gepeku sam nosio i cigle i crepove i ostali gradjevinski materijal.

Mane

Potrošnja Mozda malo potrosnja trosio je 9-10 l gasa. Jednom sam ostao sa njim na putu ali sam resio (zaglavila pakna u zadnjem dobosu) i nastavio dalje. za svaku preporuku.

31. Okt 2014.