MojaGaraza - Nebojša Obradović | MojaGaraža MojaGaraza - Nebojša Obradović | MojaGaraža

Nebojša Obradović

Član od 17. Dec 2018.

2 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Pouzdanost Komfor Motor

Komfort, udobnost, mesta koliko hoces, nema guranja izmedju putnika. Isao sam sa njim ednom do Grčke, tri puta u Crnu Goru... Nisam osetio toliki umor kao sa predhodim automobilima. Gepek ogroman, što mi je i naj bitnije. Prezadovoljan sam sa tim autom.

Malo je nepregledan prednji kraj. Parkiranje može da pravi problem ljudima koji nemaju osećaj za veličinu auta. U gradskoj vožnji hoće da troši i do 10 litara dizela. Ali na otvoreno, oko 6, sa lakom nogom na gasu.

17. Dec 2018.

Pozdrav svima. Da li neko može da mi kaže, kakav je auto Renault Megan karavan verzija, 1600ccm, 82w, 2008.godište sa automatskim menjačem? Do sada nikada nisam vozio auto sa automatskim menjačem, pa me interesuje misljenje drugih vozača. Pozdrav.

17. Dec 2018.
Sasa Miladinovic 17. Dec 2018.

automatik zaobidji kod renoa,motor 1.6 benzin za preporuku,problem zamenuti prednje sijalice,moras branik da skidas,upc kutija sa osiguracima je smestena blizu levog krila,posle svake kise i pranja auta udje voda i zeza elektronika dok se en osusi,auto dobro radi na plinu ako ga hoces ugraditi

Top