Audi A4 Sedan (2004 - 2007): Dale pita ostale vozače | MojaGaraža Audi A4 Sedan (2004 - 2007): Dale pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Pozdrav, imam problem sa ESP-om, u pitanju je Audi a4 b7, ESP jednostavno ne reaguje, ni kad auto prokliza niti kad pritisnem dugme. Da li neko zna sta moze da bude problem, odakle krenuti?

24. Mar
Tibor Koči 25. Mar

Podrazumevano stanje je da je ESP uključen. Kada pritisneš dugme onda si ga isključio i trebalo bi da sija žuti simbol levo od kontakt lampice za akumulator. Simbol je "auto sa cik-cak tragom" ili "uzvičnik u trouglu i krugu". Prvi test je kada daš kontakt treba na kratko da zasija. U vožnji je norm...Pročitaj više

Dale Dejanic 25. Mar

Pozdrav Tibore, znam da ne podrazumevano stanje da je ukljucen, meni se nista ne desava kada pritisnem dugme, a to kad dam kontakt, provericu da li sija. Zanima me sta tu moze da se pokvari, senzor ili nesto drugo.

Tibor Koči 26. Mar

Rad ESP-a zavisi od ispravnosti ABS-a (centrala, senzori na svakom točku), ispravnosti kočnica i ako ima blokade diferencijala. Dijagnostika može očitati da li je prijavljena greška na sistemu ABS. Bez ubrzavanja na klizavici teško da možeš utvrditi da li radi ESP.

Top