SEAT Ibiza (1993 - 1999): Adis pita ostale vozače | MojaGaraža SEAT Ibiza (1993 - 1999): Adis pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Problemi sa šaltanjem brzina. Mjenjač zapinje i teško ubacuje u brzine, pogotovo 1, 2, R, 3. Dva majstora su mi rekla da nisu polugice i zglobovi koji vode do mjenjača, nego unutra. Zanima me šta se nalazi tačno unutra i da li je komplikovana popravka? LP.

03. Mar
Bojan Milic 03. Mar

Pa ako nije do korpe..tj seta kvacila onda se lepo kupi polovan menjac za jako malo para..50e otprilike i tera se dalje...ima unutra zupcanici,sinhorini itd..

Adis Mesanovic 03. Mar

Nek' košta koliko košta. Spreman sam platiti masne pare samo da napravi kako valja, nego da mi podvali mjenjač da se moram za vratove hvatati sa lopovima, kao mom rođaku što je dunđer automehaničar u audia 1.9 TDI ubacio mjenjač od benzica.

Vasilije Zderonjic 03. Mar

Pa ništa, onda plati čoveku da otvori menjač i tek onda ćeš da vidiš šta treba da se menja . Raspitaj se pre toga ko je pouzdan majstor , gledaj šta radi i to ti je to .

Adis Mesanovic 03. Mar

Već sam se raspitao malo. Razlika između reparacije i ubacivanja polovnog mjenjača je oko 200 maraka, tj. reparacija će da košta između 400-470 KM, a ubacivanje polovnog 270.

Top