Nissan X-Trail (2014 - ): Filip pita ostale vozače | MojaGaraža Nissan X-Trail (2014 - ): Filip pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Uskoro kupujem Nissan X-Trail 1.6dci 2wd, manuelni menjac, 2015. godiste. Zanima me cena servisa i na koliko vremena mora da se radi? Hvala unapred.

30. Mar
Zoki Perini 30. Mar

Ja sam čula odavno da svi motori ispod 2.0 nisu nikakvi motori. Preko 2.0 su već ozbiljni, kvalitetni i dobri motori a ispod su igračke i nemaju nikakav kvalitetet na duže staze. Nameravam da kupim Mercedes ali samo preko 2.0 kubikaže.

Priče Tavujaja 30. Mar

pa ako namjerava mercedes kupovati onda je u pravu za kubikazu, naravno ako nije a klase, a generalno mi zvuči kao budalaština to o kubikazi ili neko oče da uvali neki preko 2 l.

Zoki Perini 30. Mar

Ja sam od uvek slušala starije koji su znali ono što je sve opšte poznato a to je da su motori bolji jači izdržljiviji i kvalitetniji oni sa većom kubikažom . Što je veća kubikaža bolji i kvalitetniji je motor a samim tim se manje kvare i prelaze više kilometara. Motor ispod 2.0 i nije motor a to št...Pročitaj više

Bb Tt 30. Mar

Motor ispod 2.0 nije motor, nekvalitetan i slično
- prosječan Balkanac koji se kune u 1.9 TDI, voli ga više od sebe samog

Top