Rover 75 Sedan (1999 - 2004): Milutin pita ostale vozače | MojaGaraža Rover 75 Sedan (1999 - 2004): Milutin pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Video sam da se ovi roveri prodaju za 1000 i nesto evra, a deluju bas dobro. Zanima me koju manu imaju kad su tako jeftini? A i koje su im prednosti i vrede li kupovine.

24. Aug
Слободан Човек 24. Aug

Добри су то аутомобили. Има колега са посла MG ZF (који је у ствари Rover 75) дизел. Ауто одлично изгледа, има добре возне особине. Не знам сад које су им мане, али и мене занима зашто су јефтини како кажеш, па се зато укључујем.

Dimitrije Nikolić MG moderator 24. Aug

Veliki značaj tu ima činjenica da se Rover odavno ugasio kao firma, a i dok je bio živ sve je to bilo na staklenim nogama, čak i dok je bio u vlasništvu BMW-a. I normalno da sad ljudi strahuju da li će biti rezervnih delova, servisa i slično. Meni je to jedan od najlepših automobila i neverovatna je...Pročitaj više

Boki Made in Serbia MG moderator 25. Aug

Delovi mogu biti mali problem, mada taj auto je baziran na Hondi, dizel motor je kao kod Freelendera, kasnije ih je kupio BMW pa je išao njihov dizel. Benzinci mislim da su Hondini. Inače auto je odličan, nema neke mane, samo je žrtva poslovne politike.

Top