296 vozača ga je parkiralo
76.8
140 ocena
Cena/Kvalitet: 84/100
Komfor: 76/100
Održavanje: 68/100
Potrošnja: 70/100
Pouzdanost: 78/100
Motor: 86/100
Prednosti
Mane

Milan Zivkovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor Odlican auto. Kupio sam 1.9jtd za 1900e,odradio servise i navozio se posteno za ove 2 godine koliko ga imam,veoma pouzdan,nije skup za odrzavanje. Trosi na otvorenom oko 5l po gradu oko 8l.

Mane

Puklo mi je crevo na prelivnoj kadici koje je na jednom kraju 2mm a na drugom 4mm i ne mogu nigde da ga nadjem,a ostala koja budzim pucaju stalno,ostalo su sitnice.

13. Nov

Petar Pera iznosi svoje utiske o

11. Jan

Petar Pera iznosi svoje utiske o

11. Jan

Petar Pera iznosi svoje utiske o

11. Jan

Milos Babovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Motor Mislim da za manje novca ne moze da se kupi automobil sa pozudanijim motorom!

Mane

Obzirom da nemam dovoljno vozackog iskustva, necu se upustati u neke ozbiljnije rasprave o manama ovog modela. Ono sto je po meni najveca mana je visoka potrosnja u gradskim uslovima, zatim taj plivajuci zamajac cija je opravka izuzetno skupa, tu je takodje problem sa termostatom i greska air bag k...oja se javlja kod pojedinih modela, sto kod mene nije bio slucaj. Gruba plastika i kod starijih modela losa izolacija mogu predstavljati problem! Ali sve u svemu za smatram da se na trzistu za taj novac koji predstavlja vrednost ovog automobila ne moze nista u ovom trenutku bolje i puzdanije kupiti od polovnih automobila!

01. Jun 2015.

Petar Pera iznosi svoje utiske o

Prednosti

Motor Jedino sta valja na ovom auto je 1.9 JTD motor, ostalo....

Mane

Pouzdanost Odakle da pocnem. Auto je 2002. godiste, greske na sve strane. Ne znas koja greska te ujutru ceka. Cas AirBag, Asr, CheckEngine i jos hiljadu...
Auto je odlicno zamislje, ali je lose realizovan. U najosnovnijem paketu opreme ima sve od opreme. Ali dzabe kad je to lose odradjeno.
Zadnje STOP svetlo... crkava. Pali greske za sijalicu koja je ispravna. Zadnja gepek vrata se nekad ne otvaraju.. Pastika onako, tu i tamo. Malo volan nervira, kad se parkirate desi se da slucajno zakacite sirenu. Osim motora, nista posebno..

11. Jan

Bojan Jan iznosi svoje utiske o

02. Jun 2012.
Pogledaj ostalih 12 komentara

Bojan Jan iznosi svoje utiske o

02. Jun 2012.
Pogledaj ostalih 12 komentara
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara