Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
242 vozača ga je parkiralo
78.8
95 ocena
Cena/Kvalitet: 85/100
Komfor: 79/100
Održavanje: 71/100
Potrošnja: 70/100
Pouzdanost: 83/100
Motor: 86/100
Prednosti
Mane

Bane Majkic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Komfor Motor Za ove pare definitivno best buy! Kod mene je tek 11 meseci, presao sam sa njim 8.000km, dva puta sam isao na dalji put (~1300km u oba pravca). Glavna prednost je svakako JTD motor. Bez obzira sto ima 59kw (80KS) zna dobro da povuce i natera osmeh na lice. Potrosnja od 7 do 7.5l po gradu, mada zavi...

Mane

Menjao termostat, remenicu alternatora, zadnja kociona klesta i uskoro trebam silen blokove. Manje-vise to je sve ono sto i vecina vlasnika Stila zameni kada uzme auto. Zamerio bih mu otezano menjanje sijalica, pogotovo sa vozaceve strane. Nekih znacajnijih mana ne mogu da se setim, da ne cepidlacim... sad :)

21. Jan

Milan Vlahovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Stilo 1.9mjt 2005 god 140ks. Auto me je sluzio perfektno. Prodao sam stila sa 5v i sad trenutno vozim cupe isto sa 140ks. Stilo me je odusevio kao auto, pogotovu ovaj sa 5v sto je dosta komforniji i ima mesta koliko hocete i napred i pozadi.

Mane

Mane pa ne znam koje su, ja nisam imao nikakvih problem. Mozda zamena sijalice u prednjim farovima ali i to sam sad doktorirao i zamenim je za 3-4min. :)

26. Nov

Nemanja Avramovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Motor u svojoj klasi najbolji,naj komforniji,normalna potrosnja max 7l po gradu,motor pouzdan i isto i elektronika,kvar air beg-a kosta 20evra resice vam bilo koji majstor u gradu,elektronika super za starost vozila,oprema na nivou,super ide,nije trkacki auto,bez problema moze da se predje 700-800km da se...

Mane

unutrasnja plastika i siroki stubovi,ponekad smetaju u vecoj krivini.

25. Nov

Milos Milanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor Ja ga imam veoma kratko, dobio sam ga od brata i snajke na poklon..ali za sad je stvarno super.

Mane

Kazu da mu je mana elektronika. Imao sam slucaj da mi je upalio lampicu, treba neka baterija da mu se napuni i neki EBD sistem. I posle voznje se to izgubilo.

04. Okt

Blagoje Saric iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Auto za sve pohvale

Mane

Stvarno mu fali 6 brzina,samim tim bi se i smanjila buka motora....

13. Sep
Pogledaj ostalih 2 komentara
25. Sep

i do sad jos nisam imao nikakvih problema,za mesec dana koliko je kod mene presao sam 3900 km,i nista mi nije javio,sem kada vozis po nasim lepim putevima i sa 140 udaris u rupu,on popali sve lampice od ABS-a do ESP-a,i onda moras kod majstora da to sve lepo ponisti....

x
25. Sep

To ne bi smeo da radi tako.proveri da negde ne gubi kontakt,i naspricaj wd-om,i mozes ocistiti senzore od abs-a

x
+ 2 odgovora

Владимир Динчић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor Za taj novac ne može biti bolj auto u toj klasi. Potrošnja 1.9jtd je oko 6. Magistrala 5, grad 7. Jtd motori su neprekosnoveni, kida asfalt. Samo redovan servis.

Mane

Održavanje Buka, loš gepak, automatska klima katastrofa, elektronika samo pišti iako je sve ispravno, prednji deo strada često od težine motora, pozadi silan blokovi zbog naših puteva

18. Mar 2013.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara