Registracija Fiat Punto Van 1,2 TNG (2008 - )
Boki Made in Serbia pita: Da li je neko prepravljao teretni Punto u putnički? Ispao mi je povoljno terenti Punto, ali me brine podatak koji sam našao da Punto koji je fabrtički pravljen kao teretni ne može dobiti smernice (bez kojih ne može atest) od strane proizvođača za prepravku u putnički, jedino može Punto Classic koji je sklapan kod nas. Ovaj Punto je 2010. godište, ali ne znam da li je Classic ili neki drugi.
Kupovina polovnjaka
Komsija Od Prekoputa pita: Pozdrav svima. Imam par pitanja u vezi prenosa vozila. Za nesto malo vise od mesec dana kupujem motor. E sad posto jos uvek NEMAM vozacku, zanima me sledece: Da li mogu da napravim kupoprodajni ugovor sa prodavcem i da se motor odjavi iz njegove opstine, i da tako ostane dok ne dobijem vozacku nakon cega cu prijaviti i registrovati motor u mojoj opstini i srediti ostalu papirologiju? Ne bih da trosim pare odmah na registraciju pa da mi motor stoji par meseci u garazi dok ne polozim, a i hocu da skupim jos malo novca za to vreme kako bih malo sredio motor po mom ukusu. Znam da je ovo mesto za automobile ali verujem da je ovo sto ja pitam isto kao i za aute. Hvala unapred
Kvarovi Renault Megane Coupé (1996 - 2003)
Dejan Skorupan pita: Pozdrav majstori, imam Reno Megan 1 2002 1,9 dti i jedan problem sa nosacem motora koji je vezan za sasiju auta i motor koji ne znam kako da resim menjao sam sve nosace na autu al ne vredi posle 2-3 meseca opet se raspadne i motor spadne dole i lupa. Da li je neko imao takav problem i kako ga je resio?