Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
135 vozača ga je parkiralo
80.6
56 ocena
Cena/Kvalitet: 85/100
Komfor: 74/100
Održavanje: 73/100
Potrošnja: 75/100
Pouzdanost: 82/100
Motor: 96/100
Prednosti
Mane

Mirsad Bjelak iznosi svoje utiske o

Prednosti

da sam mehanicar dobro bi mi doslo sto ima ovakav auto da se vozi imao bi posla preko glave al posto nisam ovaj auto nema ama bas nijednu vrlinu nego je mana sto se proizveo ovaj auto

Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor mana ima toliko da nemogu da nabrajam jednom recenicom da kazem da je mana sto fiat postoji

01. Apr
Pogledaj ostalih 30 komentara
01. Apr

Ja imam dva komada u dvoristu,karavan 2006 godiste i hedzbek 2004,karavan je kod nas vec evo sad skoro 3 godine,kupljen sa pravih 107000 sad bije 175000 i sem redovnih malih servisa i par sitnica na trapu zamenjena je do sada samo pedala gasa..tako da sluzi odlicno,ovaj hedzbek je u vlasnistvu isto...Pročitaj više

x
01. Apr

ja sam se zeznuo i kupio ga smo zbog stanja jer je kao nov al jbg svaka se skola placa.Fiat je sranje od kola da mi bi da ga prodam.

x
01. Apr

Prodaces ga lako, vidis koliko ima fanova ovde :)

x
+ 30 odgovora

Mitar Jovanović iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Potrošnja Komfor Motor Šta reći za konfor,potrošnju i udobnost nego extra. Za novac koji platite dobijate zaista više nego obično. Održavanje je povoljno.

Mane

Samo je elektronika mana - često se upali po neki senzor ali u puno slučajeva sa razlogom zato ako imate dobrog majstora sve se to lako rešava.

22. Feb

Marko Savicevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor Odlican auto, za svaku preporuku. Italijani su uradili pravu stvar sa JTD motorom. Udoban na duzim putovanjima, stabilan, komforan. Pet ljudi sa prtljagom nece osetiti put.

Mane

Naravno kao i svaki auto ima po neku manu, ali to je sad nebitno.

04. Sep 2013.

Mirko Blagojević iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor Odnos cene i akavaliteta je idealna pogotovu za jtd motore .
Da je pouzdan govori činjenica da ih ima na taksiju u većem broju.
Potrošnja u gradu 7,2-8,5 van grada ne smem ni da zapišem .
Konfor ima mesta i u kabini gepeku dobri materijali .
Motor jtd posle motora mercedesovih 123 najbolji dizel...

Mane

Mane ramena i silen blokovi ali to je i do naših puteva i ležećih policajac
Nosač motora iznad menjača ali je on u novoj seriji poboljšan ,senzor vazdušnog jastuka kod suvozača ispod sedišta ne dajte da vam usisavaju autoispod sedišta oni i slome kontakt senzora .

23. Maj 2014.

Milovan Maletic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Mali potrošač, komforan, pravi porodičan auto. Pre sam vozio Mareu benzinca 1.8 plin, karavan, mislio to je najbolji auto, kad ono............kupio sam stila JTD 115 karavana 2003g. Ekstra. Prelazim dosta kilometara godišnje. Od Istre u Hrvatskoj do Grčke, Parga. Treba mi pouzdan auto.

Mane

Za sada nema. Videćemo

01. Maj 2014.

Branko Starčević iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Motor Odlično ide, nije previsoka potrošnja prosek 6.5 l na sto km. Motor odličan nema kavarova, automobil izuzetno upravljiv, jeftino održavanje, nema čestih kvarova, čak ni trap ne odlazi često ( sa tejović viljuškama sam prešao 60000 i još uvek vozim).

Mane

Loš kvalitet zamenskih delova(npr. valneo pumpa za rashladnu tečnost stradala posle 30000, a dayco zupčasti remen isti preiod preskočio 2 zuba, grejači Champion izuzetno loši često crkavaju) , teška zamena sijalica prednjeg fara vozačeva strana, plastični delovi nisu preteranog kvaliteta, ...

25. Apr 2014.
Pogledaj ostalih 1 komentara
25. Apr 2014.

Ma,za valeo pumpe dosta njih kuka,ne samo na fijatu,evo i za pezoa su loseg kvaliteta.....

x
26. Apr 2014.

Nisam kupi u ap sportu nego Fiatova prodavnica u Obrenovcu, verovatno delovi istog porekla, ali mogu lako da upropaste dobar automobil. Vezano za AP sport prijatelj je imao loše iskustvo kupio je set za veliki servis fiat bravo i prezupči mu auto posle 17000. Katastrofa

x
26. Apr 2014.

ap sport su najgori. Imali radnju i u KG, zatvorili je veoma brzo, procitao ih narod

x
+ 1 odgovora

Darko Malikovic-Bugi iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Motor Atraktivnog izgleda dobro ide,potrpsnja po gradu 7-8L ako je to neka prednost .

Mane

Pouzdanost Održavanje Komfor Eger ventil problem veliki nov kosta 14000din,elektronika jako losa ima dosta problema sa senzorima prijavljuje stalno neku gresku i dosta pisti sto moze jako da nervira,prednji trap ocaj za vrlo kratko vreme pocinje sve da lupa i zvecka u kabini i dosta je bucan motor kvacilo da ne pominjem.Uglavno...m drugovi kanta verujte mi da ga nisam prodo stila bi poklonio nekom samo da ga ne gledam.

12. Feb 2014.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara