MojaGaraza - Audi S4 Sedan (1991 - 1994) | MojaGaraža MojaGaraza - Audi S4 Sedan (1991 - 1994) | MojaGaraža

Pronađi automobil

1 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A

Kod drugara na auto smo ugradili novi radio, Muse M-355 DR.
Super radio, sa dvd/divx playerom.
Ima razne ulaze, od koji SD, USB, ... na prednju stranu ima neki AV IN ulaz, koji lici da na jack aux ulaz. Probabili da povezemo telefon i pustimo muziko preko telefona, ali ide samo mono zvuk, sve na levi zvucnik. Desni preko toga ne radi. Tako pitanje dali neko zna slucano koji to kabal pasuje?
www.sebast...
Hvala na pomoc Pročitaj više

16. Jan 2014.
Milan Stojanović Dićko 16. Jan 2014.

To je ustvari AUX IN. Čest problem, zbog kojeg se javlja mono zvuk je što ljudi ne gurnu bananicu od 3.5mm do kraja, što sam video x puta. Ali, verujem da ste lepo uključili i ako je tako, desilo se to da je najverovatnije telefon nekompaktibilan sa uređajem za reprodukciju zvuka( slušalice, zvučnic...Pročitaj više

Milos Staletovic 17. Jan 2014.

Upravo je AV ulaz, noje aux. Na radiu se pojavi plavi ekran i pise AV IN. Na pocetku smo misleli je plavi zapravo zato sto je zvucni kabal, i nema nikakv video da prikaze. Razne stvari smo probabili.
Pomislili da je cak i kabal ostecen, pa zbog toga se cuje samo mono. Probabili i kabal koji ja koristim u mom autu. Probabili sa razne uredjaje (iphone, ipad, razni mp3 playeri, drugi razni telefoni). Na kraju kupili specijalan kabal koji povezuje iphone putem dok, tako da u telefonu ne ulazi bananica. Uvek isti rezultat, cuje se mono. Probali i razna podesavanja na radiu.
Pa na kraju kao pravi srbi (koji citaju upustvo ne da vide kako nesto radi, vec da vide gde su se zeznuli) procitali upustvo, i tu dobili potvrdu.
miniimg5.rightinthebox.com/images/384x384/201104/yehcsk1302682638016.jpg

Učitaj još odgovora
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top