MojaGaraza - Audi Cabriolet (1991 - 2000) | MojaGaraža MojaGaraza - Audi Cabriolet (1991 - 2000) | MojaGaraža

Pronađi automobil

10 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor

- U pitanju je 2.0 ABK 85kw motor, prelazi bez otvaranja bar 500.000 km (lično sam vozio primerak limuzine sa istim motorom koji je u tom trenutku gazio 520.000 km i sve to bez otvaranja u standardu, išao je kao mećava).
- Pouzdan motor kao i čitav automobil, nisam imao ni jedan skuplji kvar il...

Potrošnja

- Potrošnja u gradu od 11-13l, al s obzirom da su motori starije generacije i da je auto težak oko 1400 kg, nije ni čudo, mislim ovo možda nije mana, al naveo sam je, da ne bude da samo hvalim ovaj Audi :-)

- Možda komfor pozadi, za noge putnika kada se vozi četiri osobe. Za dve osobe je supe...r, mada mu ovo ne bih zamerio, jer ni jedan ovakav model nema pozadi nešto mnogo mesta!

Pročitaj više

27. Feb 2017.

Pouzdanost Motor

Imam ga trenutno ali sa ubacenim 1.8 motorom tako da i nije neka snaga ali mogu da pohvalim kvalitet krova,limariju pocinkovanu,cvrstocu u odnosu na druge kabriolete,lep osecaj ostavlja u voznji,prezadovoljan sam za to godiste.

Komfor

Moj je registrovan za 5 osobe a pozadi dve krupnije osobe ne mogu da sednu komotno,kao i napred ako neko sedi pozadi suzava se znatno prostor.Trapovi solidni mada bi mogli biti i bolji.

11. Feb 2014.

Imao sam ovaj auto sa 2.3 motorom i mogu reci da je auto fenomenalan..Prvo sti izgleda extra ko se malo manje razume misli da je noviji A4.. Odlican za voznju bez kroa jos bolji i ko zeli da ga kupi ( ja hocu opet) da ga uzme sa 2.3 motorom jer je taj motor neunistiv ali bukvalno sasvim dovoljno sn...

Kao i kod svakog audija trap sto se ostalog tice auto za svaku pohvalu.. I ko nece da se zeni slobodno neka ga ne uzima.. hahahha

Pročitaj više

30. Maj 2012.
Pročitaj sve utiske za Audi Cabriolet (92-00)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top