MojaGaraza - Audi Q5 (2012 - 2017) | MojaGaraža MojaGaraza - Audi Q5 (2012 - 2017) | MojaGaraža

Pronađi automobil

10 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost

dobar auto

21. Apr 2020.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja

- dizajn. Mislim da mu ovo utice i na cenu. O ukusima svakako ne valja mnogo raspravljati ali cenim da ce vecini ovaj model biti jako privlacan jos dugo.
- lezanje na putu, izolacija, snaga motora: Automobil je kao stvoren za duza putovanja. Izuzetno se dobro ponasa u krivinama u poredjenju sa vecin...

Održavanje

-tvrdji od konkurenata. Ovo se moze tumaciti i kao prednost zbog lezanja u krivinama, ali po meni oni koji iskljucivo jure dzip za komfor mozda treba da razmisle o drugom modelu. Opet da se ogradim ne mislim da je pretvrd... on je svakako bar 2 nivoa udobniji od standardnih automobila, vec samo u po...redjenju sa drugim dzipovima u klasi.
-polozaj vozaca. Kao neko ko je prethodno vozio 2.0tfsi audi a3 nije mi dovoljno sportski polozaj i ma kako da podesim sediste uvek je previsok nekako. To mi se nije dopalo recimo. Opet i to se moze gledati sa druge strane jer taj visi polozaj omogucava bolju preglednost.
-odrzavanje je skupo u skladu sa cenom automobila, ali ja do sada nisam imao nikakvih problema i po meni je odlicno napravljen. Bar ovaj moj! :)

Pročitaj više

11. Dec 2017.

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Stabilan,odlična preglednost, nečujan, komforan, udoban za dugu vožnju( malo tvrđe sedište sedalni deo), mogućnost male potrošnje, ma EKSTRA...

Cena/Kvalitet

Cena, gabarit, previše komandi(pretrpan prekidačima), nemam ga...

10. Dec 2014.
Pročitaj sve utiske za Audi
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top