540 vozača ga je parkiralo
74.9
310 ocena
Cena/Kvalitet: 80/100
Komfor: 71/100
Održavanje: 56/100
Potrošnja: 67/100
Pouzdanost: 88/100
Motor: 88/100
Prednosti
Mane

Predrag Dikovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor Odličan automobil kome godine ne mogu ništa. Startan,mali potrošač ako se uzme u obzir kako vuče. Na putu stabilan i veoma dobro leži u krivinama. Automatski menjač i upravljač precizni i daju osećaj sigurnosti. Servisi su podnošljivi možda malo skuplji od konkurencije ali vredi.

Mane

Malo tvrđe oslanjanje ali to nadoknađuje dobrim držanjem na putu.

25. Jul

Жикица Живковић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Uživanje za sve pare, osim par sitnica u momentu kupovine, i posle tri godine osim malog servisa nema potrebe ništa da se pipa, a auto 2001.
Sablja na putu, odličan odziv u krivini i na pravcu.

Mane

Više glavnih delova na automobilu imaju po jedan plastični delić. Primer idealan menjač ali birač brzine je plastična biksna koja je tik uz auspuh i mora u servis na dve-tri godine na zamenu jer puca kad sagori.
Po pitanju komfora, nizak gepek a nije previše dubok tako da osim standardnih ko...fera nije za bicikle, trotinete, turšiju sa sela i slično, prava srednja klasa - limuzina.

26. Jul

Lazar Smiljanic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja 320d 2001 god. (100kw/136ks). Potrosnja 6 - 6.5l prosek. Odrzavanje nije skupo a vanrednih kvarova nema. Precizan i stabilan u krivinama. Kosta vise u startu, ali kad se sve odradi, samo sipaj, radi servis i vozi...

Mane

Motor Neki se nece sloziti samnom, ali ovaj motor nije dovoljno jak za ovaj auto. Pouzdan i ekonomican ali su mu performanse dosta lose ili blago receno prosecne (nista posebno). Dizeli su ok alternativa ako je potrosnja bas bitna, ali ako hoces pravi E46, onda mora biti benzinac sa 6 cilindara. Po meni n...e vredi imati BMW ako ne ide kao BMW.

22. Jan
Pogledaj ostalih 2 komentara
17. Jul

Voleo bih mišljenje za 325 Xi automatik tj tiptronik. Ako je to neko od vas vozio, bio bih zahvalan na savetu o tom modelu. Ne zanima me cena registracije, a ni potrošnja, samo pouzdanost transmisije i motora, kakvi su na radilici (slabi ili ok) , dali se nekom desio problem sa lancem, automatik me...Pročitaj više

x
17. Jul

To je "osvezen" pogon iz prve gen. X3. U e46 obrtni mom. se deli 38%/62% u korist zadnje osovine i logicno stalni je pogon na svim tockovima. Xi modeli su malo visi zbog nesto veceg klirensa i nesto sporije ubrzavaju zbog kompleksnijeg pogona sa 2 diferencijala, takodje su tvrdji, jer je vesanje dru...Pročitaj više

x

Марко Николић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Motor Odlican auto, prelep dizajn i cak posle 15 godina i dalje atraktivniji od vecine mladjih automobila, BMW vozim od kad znam za auto i ne menjam ga, vecina pricaju ma sta to zadnja vuca i bla bla a cim dodju do para odmah kupuju BMW.

Mane

Trap je malo skuplji ali ne radi se cesto.

04. Maj
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara