MojaGaraza - BMW 3-Series Sedan (1998 - 2005) | MojaGaraža MojaGaraza - BMW 3-Series Sedan (1998 - 2005) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Potrošnja Komfor Motor

Imam model 320d 110Kw , 2003, i izuzetno sam zadovoljan, Jedini problem (koji sam jedva resio, i to tek u u ovlascenom servisu) je bio sto se auto gasio u sred voznje i to bez ikakve najave (sto je jako neugodan kvar). M'ajstori" nisu mogli da lociraju kvar, dok nisam otisao u ovlasceni servis (nije...

Tokom godina ( a sada su svi vremesni), uglavnom popustaju gumeni delovi

Pročitaj više

20. Mar 2021.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor

Ne mogu puno toga da kažem nakon samo pola godine od kad sam ga kupio ali generalno odličan auto. Naravno najbitnije je naći što bolje održavan (od poznanika najbolje), jer što bi se reklo nema ništa skuplje nego jeftin bmw.
2.0d sa 136ks ide sasvim fino, nije previše trom a nije ni stvoren...

Lično moj ima manjak dodatne opreme ali sam se sam odlučio za klotaru iz prostog razloga što sam znao ko ga je kako vozio i čuvao. Svu dodatnu opremu je lako naknadno ubacivati ko želi da uživa u malom nazovi projektu.

Pročitaj više

09. Feb 2021.
Vladimir Pantic 20. Mar 2021.

Imam model 320d 110Kw , 2003, i izuzetno sam zadovoljan, Jedini problem (koji sam jedva resio, i to tek u u ovlascenom servisu) je bio sto se auto gasio u sred voznje i to bez ikakve najave (sto je jako neugodan kvar). M'ajstori" nisu mogli da lociraju kvar, dok nisam otisao u ovlasceni servis (nije...Pročitaj više

Cena/Kvalitet Motor

Udoban auto i zabavan za vožnju. Dizel motor od 150ks daje dobre performance i potrošnja nije velika (7-8l na 100km). Kvalitet materijala, zvučna izolacija i oprema su odlični za automobil tog godišta. Idalje izgleda atraktivno.

Pouzdanost

Teško je naći dobar primerak - većina ih je puno prešla ili bila havarisana. Delovi poput remenice radilice i plivajućeg zamajca su skupi. Atraktivni su za krađu, pa auto treba dodatno obezbediti.

22. Okt 2020.
Pročitaj sve utiske za BMW 3-Series Saloon (98-05)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top