552 vozača ga je parkiralo
74.8
320 ocena
Cena/Kvalitet: 79/100
Komfor: 70/100
Održavanje: 55/100
Potrošnja: 67/100
Pouzdanost: 88/100
Motor: 89/100
Prednosti
Mane

Milan Hrnjak iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor 320d E46 150ks 6brzina restyling- Elegantan i snazan dizajn. I dalje upadljiv. Pouzdan i jak motor, ako se koriste dobri i kvalitetni delovi za zamenu. Precizan volan i menjac, startan i poletan auto. Stabilan u krivinama. Trosi koliko je kome teska noga.

Mane

Plastike u enterijeru (pored rucne, kod pepeljare, kod palice za pomeranje retrovizora) su presvucene nekom prevlakom koja krene jako brzo da se ljusti i bas bude ruzno.
Opasne klapnice na usisu u motor, obratiti paznju na njih (Swirl flaps).
Malo tvrdji, ali ipak je BMW i stabilnost, pozicija voza...ca i osecaj pobedjuju.

04. Jan

Dragan Dragan iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Komfor Motor e46 2.0 nista ne trosi.. Meni je bio super komforan.. E46 motor ko moze reci nesto protiv toga..

Mane

Održavanje Skup je za odrzavanje.. I ja sam potrefio na takav primjerak da sam se bas natrosio para..Ljudi taj auto i zovu rupa bez dna... Prednji blatobrani imaju mau da trunu i hauba naprijed hrdja dosta... Desi se da ode protokomjer i auto gubi na snazi.. Ja sam dva puta reparirao Bosch pumpu..

27. Dec 2017.
27. Dec 2017.

Skup je za održavanje jer ga voze napaljeni klinci koji nekako od roditelja izvuku kintu za auto, a posle nemaju ni za registraciju . Oni najjeftiniji primerci samo kruže od jednog do drugog, jedan auto za 2 godine promeni 5 vlasnika, pišu se ovlašćenja i slične gluposti.
Auto jeste precenjen zbo
...Pročitaj više

x

Predrag Dikovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor Odličan automobil kome godine ne mogu ništa. Startan,mali potrošač ako se uzme u obzir kako vuče. Na putu stabilan i veoma dobro leži u krivinama. Automatski menjač i upravljač precizni i daju osećaj sigurnosti. Servisi su podnošljivi možda malo skuplji od konkurencije ali vredi.

Mane

Malo tvrđe oslanjanje ali to nadoknađuje dobrim držanjem na putu.

25. Jul 2017.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara