30 vozača ga je parkiralo
74
21 ocena
Cena/Kvalitet: 83/100
Komfor: 83/100
Održavanje: 81/100
Potrošnja: 33/100
Pouzdanost: 86/100
Motor: 83/100
Prednosti
Mane

Раде Грујић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Udoban, izuzetno pouzdan, odličan čak i na lokalnim putevima. Ogroman gepek, pravi porodični auto.

Mane

Potrošnja Treba se malo potruditi oko nalaženja delova, jer se odavno ne proizvodi (mada mu pasuju opelovi). Potrošnja je prevelika.

04. Jul

Војин Петровић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor Za te pare nema boljeg auta. Odveze te od tacke A do tacke B i nema trika da te ostavi na putu. Moj trosi 8-9 litara gasa. Imam ga 6 godina i ne znam sta je to "odrzavanje"... Na benzin i ne vozim (a i dizne zapusene). Ko hoce sigurnu voznju do odredista, toplo preporucujem... Ko hoce da ima lep aut...

Mane

Limarija je ocajna. Sedista su losa, moje je puklo i ne moz da se sedi kako treba.

24. Jun

Predrag Pantic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Komfor Motor Isao sam sa njim kojekude i super je za dalju voznju.
Nije bas skup za odrzavanje.
Komfor i udobnost...za ove godine i ovu klasu fenomenalni.
Motor i menjac opelov neunistiv.

Mane

Limarija uzas. Odnos cena kvalitet i nije bas...centralna, retrovizori, podizaci...brzo se kvare ili rade usporeno ili ne rade nikako.
Potrosnja...kako stisnes papucicu tako i trosi... Meni je 2.0 OHC 105KS i trosi od 8-9 do 12-13 plina. Ali zato i ide. Idem ibarskom 100km/h i ne osetim. Benzin jos ...uvek nisam probao, nemam rezervoar :)

27. Nov 2016.

Bogdan Zdjelar iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor Vozio sam ga ja i cale 10 godina .Kvalitet OHC motora je izuzetan,pouzdan,odrzavanje nije skupo,jer je benzinac,nikad ni jedan problem nisam imao sa motorom,komfor u kabini je extra,4 elektricna prozora,elektricni retrovizori,abs,klima,auto je ono vreme bio mnogo napredniji za svoje konkurente.

Mane

Potrošnja Moj je trosio 9-10 l benzina,11 litara plina!

04. Okt 2016.

Pool Live iznosi svoje utiske o

30. Jul 2015.

Pool Live iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor 460000 hiljada km bez generalke uzo sam ga od brata a on iz firme gde ga je vozio ko je stigao vozi se svaki dan za te pare auto je ekstra potrosnja kolko ga teras moze 8 lit lpg a moze i 15 pa kako ti volja u proseku predje 3500km mesecno i po letnjim putevima i po asvaltnim da sam trazio nebi bol...

Mane

Održavanje nemoze da se nadju limariski delovi sajtne rubovi kadice i sve ostalo

30. Jul 2015.

Pero Stojanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Motor Pouzdan opelov motor ( 2.0), mala cena odrzavanja ( jeftini delovi, skoro sve pasuje od opela 90-tih ). Za te novce ne moze se uzeti bolji auto.
Sa ovim autom, kada je bio vec 10 godina star, sam obisao skoro celu Evropu: Grcka , Spanija, Litvanija, Holandija... Nikada me nije ostavio na tim putov...

Mane

Potrošnja Mane su klasicne mane opelovih vozila 90-tih. Limarija je malo bolja od astri i vektri sa pocetka 90-tih, uglavnom krene da rdja u donjem delu vrata, trepnama , oko tockova. Menjac je klasican opelov, vrlo neprecizan ali se ne kvari
Auto je, generalno, vrlo mekan (kada se podigne na dizalicu, ne mog...u se zatvoriti vrata). Lezajevi na alternatoru nemaju nikakvu zastitu pa brzo stradaju ( niposto ne prati motor ). Klima je najlosije uradjena od sve mehanike.
Sedista su vrlo loseg kvaliteta. Posle vise zamena sa originalnim sedistima koja su sva brzo propadala na kraju sam ugradio sedista od MG-a - dobijete drugi auto ( preporuka ).
Potrosnja mu je velika. U pitanju je 2.0 motor sa TNG uredjajem. Trosi po gradu 12-13 litara ( bez klime ). Na otvorenom trosi oko 10l.

31. Maj 2014.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara