MojaGaraza - Daihatsu Feroza Hardtop (1991 - 1994) | MojaGaraža MojaGaraza - Daihatsu Feroza Hardtop (1991 - 1994) | MojaGaraža

Pronađi automobil

6 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor

Imao pre njega suzuki samuraj, sto se tice udobnosti razlika je ogromna. Sto se tice terena tu su negde, samuraj ima veci klirens. Ostalo sve na strani feroze, ko ima potrebe za ozbiljnim terencem a da nije previse skup i da mu je mala registracija, bolje nema.

Komfor

Jedina mana je gepek koji ne postoji ako imate plin

14. Dec 2019.

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor

izuzetno robustan terenac relativno slabo zastupljen kod nas. Kvalitetan sistem 4x4 sa mehanickim odvajanjima vuch ..u kategoriji sa vitarom i suzukijem samurajom vodi za dve duzine u pogledu udobnosti i komfora.
motor i pogoni su nepoderivi moze se popeti uz drvo sve sto treba voditi racuna je da i...

Komfor

relativno malo prostora za vozaca preko 180cm
egzotika za delove limarije ...svetlosnu grupu
posedovao sam verziju bez servo volana i tada dolazi do izrazaja koliko snage u rukama imate..narocito po gradu gde su ceste romene pravca.

Pročitaj više

02. Mar 2014.
Pavlovic Rock Nebojsa Rock 08. Maj 2019.

IMAO SAM 1990. GODISTE ! NEMA BOLJI DZIP ZA LOV . IMATE OSECAJ DA VOZITE DZIP, A KOD SAMURAJA I VITARE IMATE OSECAJ KAO DA VOZITE TRABANTA ILI FICU . MOJ JE BIO BEZ SERVO VOLANA I DOBIO SAM SNAGU U RUKAMA. NE DA MINUT ODMORA !ZADNJA SEDISTA SU LOSE SREDJENA ,MUKE MUCI ONAJ KOJI TREBA UCI I IZACI !

Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top