611 vozača ga je parkiralo
72.8
330 ocena
Cena/Kvalitet: 82/100
Komfor: 44/100
Održavanje: 86/100
Potrošnja: 78/100
Pouzdanost: 72/100
Motor: 78/100
Prednosti
Mane

Drazen Novalić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Vlasnik sam fiat punta 1.9 jtd prešao sam sa njim već 60 000 km bez ikakvih problema. Išao sam čak i na duža putovanja. Jeftin auto za održavanje , startan i veoma dobro ide, veoma upravljim i dobro balansiran automobil. Za novac koliko vrijedi mislim da se puno dobije .

Mane

Mane bi bile jeftin enterijer najviše se odnosi na materijele koje su koristi u unutrašnjosti automobila. Tvrdom ovjesu , lošim farovima koji nemaju mogućnosti boljeg osvjetljavanja.

pre 13 sati

Predrag Pavlović iznosi svoje utiske o

Prednosti

Dovoljno je komforan za prosečne ljude, može dosta stvari da stane u njega. Dovoljno je visok, ne kači po makadamu/seoskom putu. Mali je, svugde može da se uvuče.
Generalno je dobar auto.

Mane

Održavanje Potrošnja Potrošnja. 1.2 8V cuga oko 6.5 - 7 litara benzina kombinovane vožnje, nije bas malo za tako slab motor i mali auto.
Svaki čas nešto treba da se menja, cene delova su prosečne (nije sve baš tako jefino), ali malo po malo se izvuče dosta para.
Nije baš startan, takođe pri preticanju je trom, ...treba mu mnogo vremena, nije pouzdan da uvek može da se izvuče.

27. Maj

Vladimir Živanović iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Jedan od retkih automobila koji su me odusevili, 3 punta sam imao, dva su bila 1.2 16v, a jedan 1.9jtd nikakva ulaganja nisam imao sem velikog servisa na sva 3 i male servise izmedju, potrosnja nije velika, jeftini za odrzavanje.

Mane

Komfor Nije za duga putovanja, pravi gradski automobil jedino sto sa nasim platama ovo je auto i za grad i za put pa onda komfor mozda i nije mana posto nije predviđen za takve stvari.

23. Maj

Ivan Radosavljevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Punto 1.2 8V. Ubedljivo najekonomičniji auto. Od registracije do potrošnje i preko troškova održavanja. Zbog toga je na ceni i nije jeftin za kupovinu, ali tih par stotina evra vrati se odmah kroz registraciju, veliki servis i prvih par hiljada kilometara. Rezervni delovi (origanalni) su "kao z...

Mane

Servo volana (treba da se "potvrde" lemovi na pločici kod Punta koji je stariji od 9-10 godina i onda nema problema). Makaze brisača (da se probuše rupice i stave "osigurači" da ne ispadaju iz ležišta kad se originalne plastike potroše). Dihtunge glave i poklopca motora možete da menjate, al...i i ne morate jer to jedino utiče na "higijenu" motora, a potrošnju ulja ne povećava uopšte bitno jer, svakako, Seleniu 20K treba da menjate na 5,000 km (ko vam priča drugačije - ne želi vam dobro). Na Puntu 2 loši farovi (nisu loši ako ih lepo naštelujete i ispolirate), a na Puntu 3 (buljavko) predobri farovi, pa kako god ih naštelujete - svi vam ablenduju jer su prejaki! Tempomat - pokazuje vam koliko km prelazite sa jednim litrom goriva, umesto obrnuto (koliko litara trošite na 100 km)!?! Premala (1,7 lit.) posuda za tečnost za brisanje (prskanje) šoferšajbne. Sve u svemu, u odnosu na druge, mnogo zvučnije i skuplje marke automobila, ovo su nebitne mane.

18. Apr

Marko Miletic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Autic je super. Imam 1.2 55kW Benzinca i trenutno kako pokazuje boardkomp, prelazim 17.7 kilometara po litru. Za po gradu je super, uz City funkciju akticiranu, tad mozes da motas i malicem prstom. Delovi ima na svakom cosku, i servisi nisu uopste skupi.

Mane

Mali manjak prostora i u gepeku, ali nije na odmet. Postoji slucaj nezeljenog gasenja servo-a.

17. Apr
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara

REKLAMA

REKLAMA