630 vozača ga je parkiralo
72.7
343 ocena
Cena/Kvalitet: 82/100
Komfor: 44/100
Održavanje: 86/100
Potrošnja: 78/100
Pouzdanost: 72/100
Motor: 77/100
Prednosti
Mane

Mileta Nikolic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor 1,2 8v tih pri svim brzinama, solidno ubrzava, kocnice vrhunske, mali potrosac. Deset godina voznje, 190000km zamenjen set kvacila na oko 150000. Neverovatno ali istinito, i bar 20 sijalica.

Mane

Troja vrata, tezak ulazak pozadi, i kad su krenuli cvrcci iz table i sedista, nista ih ne moze zaustaviti. Klima svake godine na punjenju i proveri, ispravna, a slabije hladi na kraju svake sezone.

12. Sep

Milos Dodic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Motor Prednost je niska cena kod punta, odnosno odnos ulozeno/dobijeno, generalno nije los autic, jeftino odrzavanje, mada trajnost delova nije bas duga. Motor 1.2 16v koji se jako dobro pokazao. Pravi gradski autic, jako okretan i lak za parkiranje, solidno je i stablan. Prednja sedista su udobna i erg...

Mane

Komfor Ima ih podosta, recimo komfor zadnjih sedista, tezak ulazak/izlazak sa zadnjih sedista, slaba kratka svetla, plastika zna da krcka, motor dosta prenosi buku u kabinu na preko 120kmh. Osetljiv prednji trap. Motoru fali snage na niskim obrtajima, kako je tek kod onog sa 8v. Kad se ukljuci klima puno g...a opterecuje, pa je ecu stalno gasi pri jacem pritisku na pedalu gasa. Sve u svemu bitno je da nema gremline pod haubom i za sada sluzi dobro. :)

04. Sep

Aleksandar Slavkovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Veoma pouzdan i pravi gradski automobil.
1.2 motor sa 8 ventila veoma zahvalan, pouzdan i mali potrošač. Isto tako, ima i "snage" da pruži neku vrstu zabave (kako za koga).
Održavanje je jeftino, delovi manje više kvalitetni u alternativi.
Potrošnja u proseku od 5-7 litara, u zavisnosti od sti...

Mane

Komfor U osnovnoj izvedbi, sa običnim sedištima, veoma neudoban za duža putovanja.

20. Aug

Cika Pex iznosi svoje utiske o

03. Aug
Pogledaj ostalih 6 komentara

Cika Pex iznosi svoje utiske o

03. Aug
Pogledaj ostalih 6 komentara

Cika Pex iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Ko je vozio 1.3 MJET taj zna sta je auto, ko nije nek proba, mali ferari, potrosnja otvoreno 3.2l po gradu 4.2l, vuce ko da ima 2000cm3, odrzavanje jeftino, motor ako upali slobodno oko sveta :)

Mane

Mane nema, mozda je jedina mana sto ga vise ne proizvode.

03. Aug
Pogledaj ostalih 6 komentara

Drazen Novalić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Vlasnik sam fiat punta 1.9 jtd prešao sam sa njim već 60 000 km bez ikakvih problema. Išao sam čak i na duža putovanja. Jeftin auto za održavanje , startan i veoma dobro ide, veoma upravljim i dobro balansiran automobil. Za novac koliko vrijedi mislim da se puno dobije .

Mane

Mane bi bile jeftin enterijer najviše se odnosi na materijele koje su koristi u unutrašnjosti automobila. Tvrdom ovjesu , lošim farovima koji nemaju mogućnosti boljeg osvjetljavanja.

21. Jul
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara