83 vozača ga je parkiralo
87.8
57 ocena
Cena/Kvalitet: 92/100
Komfor: 98/100
Održavanje: 74/100
Potrošnja: 79/100
Pouzdanost: 92/100
Motor: 92/100
Prednosti
Mane

Milan Milenkovic iznosi svoje utiske o

20. Maj

Milan Milenkovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor Auto je i vise nego udoban, pregledan, stabilan, imam 2.0 benzinaca od 145ks sa automatskim menjacem i stvarno sam prezadovoljan

Mane

Potrošnja jedina mana mu je potrosnja sto cu veoma brzo resiti ugradnjom plina

20. Maj

Osman Omerović iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor Auto je stvarno lijep i iznutra i izvana, velik je, prostran, a za svoju velicinu i masu (oko 1,5t) je stvarno skroman potrosac.

Odrzavanje je u skladu s klasom i godistem, po meni nije skupo. Ja ga vozim oko 2 godine i uz redovne servise i odrzavanje stvarno zahvalan auto.

Mane

Mana mu je crijevo interkulera, to sam mijenjao ja kao i dosta drugih vlasnika koje poznajem. Osim ovog radio sam jos neke stvari tipa: zadnji lonac, zastita auspuha, amortizeri gepeka.

U sustini ja sam zadovoljan tako da ostaje kod mene, jos dugo nadam se.

07. Jul 2016.

Arsic Predrag iznosi svoje utiske o

Prednosti

Komfor Stvarno veliki, jako lep oblik i veličina sedišta, kompletna oprema već u osnovnoj verziji .

Mane

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Skupo održavanje, nepouydani servisi koji neumeju da dijagnostikuju pojedine kvarove koje ne očitava kompjuter, protokomer, EGR, turbina, zamajac , tvrde plastike obloga vrata i teretnog prostora. Delovi skupi kao đavo. Ovlašteni servisi ne dao bog.

15. Dec 2015.

Petar Cvetkovic iznosi svoje utiske o

13. Nov 2015.
Pogledaj ostalih 4 komentara

Petar Cvetkovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Perfektan auto udoban, motor je TDDI sa 66 kw iako je naslabiji dizelas lepo ide i uopste se ne oseti da mu treba jos konja, Odrzavanje mu nije skupo mali sevis mu izadje oko 7000 dinara sto i nije mngo za auto te klase. ima najbolji odnos cena/kvalitet.

Mane

Mana mu je kada mu se menja pumpa za vodu mora i pumpa za servo sto i nije tako jeftino u ovlascenom servisu mi trazili 59000 h din sto je nenormalno skupo. I kad je hladno ne radi daljinsko zakljucavanje to je Fordova boljka i kod ostalih modela.

13. Nov 2015.
Pogledaj ostalih 4 komentara
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara