MojaGaraza - Ford Mondeo Hatchback (2010 - 2013) | MojaGaraža MojaGaraza - Ford Mondeo Hatchback (2010 - 2013) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Izuzetno prijatan osecaj za voznju. Vrlo lep elastican motor, prosecno bucan dizel 2.0 TDCI 140ks., potrosnja mi je u prolece i jesen 6.8 a u zimu s hladnim startom i leti s klimom oko 7.2. Dakle 7 godisnje. Redovan servis. Nista se nije desilo za 42,000. Tek sad menjam plocice na kocnicama.

Auto jeste veliki ali ga ja parkiram, bez problema svuda. Zena mi vozi swift-a i naravno da se lakse parkira ali - i ja uvek nadjem neko mesto. Ima ih ko se zali na preglednost ali ja imam i prednje i zadnje senzore (business paket) tako da mi ni to nije problem.

02. Jan 2018.

Cena/Kvalitet Potrošnja Komfor Motor

Posedujem ovaj model iz 2013 godine sa 60.000km predjenih kilometara pa ne mogu da ocenjujem pouzdanost i odrzavanje jer nije mnogo presao. Za sada nije imao apsolutno nikakvih kvarova. Sudeci po statistikama osiguravajucih kuca u Velikoj Britaniji a bazirano na broju intervencija, ovaj model je po ...

Kao mane bih naveo kvalitet enterijera koji posle toyote (na stranu dizajn) izgleda jeftinije. Materijal sedista je losiji, a meni licno, sto se tice ergonomije, su vise odgovarala sedista u toyoti. Vesanje je odlicno podeseno i lepo upija neravnine mada se na vecim neravninama/udarnim rupama ponasa... manje uravnotezeno tj. cuje se udarac.

Pročitaj više

19. Jan 2016.
Pročitaj sve utiske za Ford Mondeo Hatchback (10 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top