MojaGaraza - Jeep Compass (2017 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Jeep Compass (2017 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Motor

Vozim ovaj auto (1.3 ddct) vec godinu dana. Auto je udoban, odlicno izolovan od buke i vibracije, zavrsna obrada je solidna. Motor je takodje veoma elastican i snazan. Iako sedista ne deluju nista specijalno, bar mene najmanje zamaraju na duzem putu. Auto delje impozanto, pogotovu spreda izgleda mno...

Potrošnja

Postoji jedna stvar koja potpuno kvari dojam ovog automobila, a to je menjac. Potuno je neadekvatan za ovaj auto i deluje kao da je pozajmljen iz nekog atmosferca koji nema preko sto konja. Cesto zadrzava visoke obtraje i kasni sa promenom brzina. Takoje u normalnom rezimu voznje odziv na papucicu g...asa je nekako uspavan i auto postaje suvise trom. Ako prebacite na SPORT rezim odziv na gas postaje trenutan, sto je svakako bolje ali promene brzina se odvijaju na nepotrebno visokom broju obrtaja. Sve ovo znacajno podize i potrosnju goriva koja ide po gradu i preko 12l, a u proseku blizu 9l. Sve izleda potpuno drugacije kada rucno menjate brzine i tek onda sticete dojam o mogucnostima ovog motora, ali cemu onda automatski menjac? Takodje auto ima START-STOP sistem ali iz nekog razloga nikada ne radi i zbacuje poruku da "start-stop not ready". Da je menjac adekvatan utisak bi bio svakako mnogo bolji ovako ocena tek osrednja trojka.

Pročitaj više

17. Aug 2023.
Слободан Човек 17. Aug 2023.

Он има и секундарну батерију из које се напаја старт-стоп систем. Та порука значи да се та батерија пуни и зато систем није спреман (или је неисправно пуњење, или је неисправна батерије).
Детаље имаш овде: 'enginediary.com/stop-start-not-ready-battery-protection-mode-jeep/'

Pročitaj sve utiske za Jeep
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top