MojaGaraza - Kia Soul (2009 - 2014) | MojaGaraža MojaGaraza - Kia Soul (2009 - 2014) | MojaGaraža

Pronađi automobil

10 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Vrlo sam zadovoljan ovim vozilom, imam ga 5 godina i za sada me sluzi zadovoljavajuce. Vrlo je udoban za duze putovanje, a i pregledan za gradsku voznju. Nije skup za odrzavanje, osim redovnih servisa drugih ulaganja nema. Redak auto koji se vizuelno svima svidja. Pouzdan za ovih 5god kako ga imam,...

1.6 ima jako kratke brzine, sto znaci da trosi malo vise pri velikim brzinama (preko 140), ali neverovatno malo pri manjim (do 80).

Pročitaj više

12. Mar 2019.

Jedinstven i neobican auto, vrlo upotrebljiv i funkcionalan. Mesta ima kao u visoj klasi voz. Odlican odnos ulozeno/dobijeno, bez obzira na povisen klirens odlicno lezi u krivinama. Vrlo atraktivan i upecatljiv dizajin , deluje vrlo mocno a takav je i na putu!

Skoro da ih i nema, malo je bucniji pri visokim obrtajima, ali kao i svi Koreanci. A za sada nema mesta kritikama jer je karoserija pocinkovana, tako da je korozija prevazidjena. Nekom se dopada, nekom ne......stvar ukusa i klisea.

12. Mar 2019.

Cena/Kvalitet Održavanje Komfor Motor

vrlo pregledan ,lako upravljiv bez kvara 6 godina,potrošnja oko 8 litara

dosta tvrd ne amortizuje koliko treba nepravilnosti na putu.

15. Apr 2017.
Tornax Trax 12. Mar 2019.

Odlican auto, urajden tako da ide ispred vremena. Puno komfora, odlican klirens, snage na pretek, nikad vas nece izdati na putu. Uz redovno odrzavanje nema greske. Ko ga jednom proba primeti razliku od mora tstih.......jednostavno te natera da ti se dopadne, bez obzira na veliku rezervisanost pri p...Pročitaj više

Pročitaj sve utiske za Kia Soul (09 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top