MojaGaraza - Mazda 6 Hatchback (2002 - 2007) | MojaGaraža MojaGaraza - Mazda 6 Hatchback (2002 - 2007) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
25 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Pouzdanost Potrošnja Komfor

2.0 16v 141ks. Benzin-plin 2005. Auto je odlican i pouzdan. Potrosnja po gradu 12-13l plina na otvorenom sa klimom 8-8,5l plina. Prosek 9- 10l plina. Startan i brz auto siguran u preticanju. Motor ima lanac tako da veliki servia nema. Lak za voznju i udoban na duze putovanje.

Jedino limarija.

15. Okt 2019.

benz 2.0 103kw automatik sa prince plinom, kupio sam ga sa 200h km u Nemačkoj . U gradu 12,5l plina na otvorenom 9, za benzin ne znam, vuče odlično, u preticanju kao metak. Prešao sam do sada 10h km, menjao sam kablove, svecice i letvu volana. Ulje ne troši, tih u radu, veoma prostran i napred ...

zadnje polumesečeve, zadnje pragove kao i lim oko zadnjeg branika sam radio jer je blago pokazao koroziju. Klima mi po malo pušta freon, punio sam je radi ali mogla bi malo bolje da hladi. Automatski menjač sam morao u startu da servisiram, zamena ulja je 350e plus 350 remont vendlera (simptom:do...k se drži kočnica a menjač je na D modu, auto podrhtava kao da hoće da krene, isto se desavalo i kada je u R modu), ulje se u menjacu menja na 70h ili na 3 godine. Takođe sam u startu morao da remontujem letvu volana jer je bilo iscurilo ulje i to je bilo oko 110e

Pročitaj više

17. Aug 2019.

Potrošnja

Dobar je auto u suštini meni je pao u ruke krš i izgoreo sam se. Udoban je elastičan motor. Nema veliku potrošnju.

Pouzdanost Održavanje

Denso dizne , su me unakazile...prvo sam ih nosio kod idiota iz sela Plana iza Paraćina, jednog seljačeta prevaranta , " radio ih je " tobože uze mi tu oko 400 eura i NIŠTA NIJE ODRADIO...Dve su mi dizne bile loše , novih nije bilo da se kupe nigde , pa sam surfovajući našao ih čak u Hrvatsk...oj na Otoku Krku mi ih neko polovne poslao za nekih 200 eura. Onda sledi pakao.Odem u zvanični Mazda servis u KG...tamo ljudi veze s mozgom nemaju , lome prste, glasno razmišljaju , te neke šifre nemam za dizne te oni nemaju uredjaj za štelovanje ...tiha tuga. Jedva sam auto zamenio za drugi , a taj koji ga uzeo je mi je drugar on ga je nekom prodao u pijanom stanju, te ga je ovaj ganjao....ma muka opšta.

Pročitaj više

05. Sep 2017.
Marko Despot 06. Sep 2017.

ne znam kako se sad dobija licenca za ovlasceni servis, ali je ovo blagi uzas, znam ljude kojima nisu ni ulje menjali u ovlascenom ali su naplatili.

Pročitaj sve utiske za Mazda 6 Hatchback (02-07)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top