MojaGaraza - Nissan Sunny Sedan (1983 - 1991) | MojaGaraža MojaGaraza - Nissan Sunny Sedan (1983 - 1991) | MojaGaraža

Pronađi automobil

11 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor

ja nakon ovog modela i ne kupujem nista drugo sem Nissana...dakle vozio sam skoro pa sve,pa cak i tu famoznu kinesku golf dvojku,koja jedna kanta neopevana u usporedbi sa ovim autom,koji se NE kvari....mala potrosnja,dovoljno snage,delovi nisu skupi i IMA ih,ali ovaj se auto NE KVARI.dakle,od svih a...

limarija naravno,ali ako se zastiti na vreme i odrzava i garazira zna potrajati jako dugo.ostale mane nema sem sto nasi seljaci ne znaju za japance,kupuju jugice i golfove...to je i najveca mana

Pročitaj više

11. Mar 2017.
Pogledaj ostalih 9 komentara

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor

Imam 1.7d vec 6god i za to vreme sam presao oko 150 000km.Nikada nije stao na putu niti se desilo da nece da upali,bez obzira na temperaturu.Delovi jesu skupi ali nista ne crkava.Mali potrosac i izuzetno tih auto.

Mana je dihtung glave motora koji sam menjao 3 puta.Nista vise

01. Nov 2012.

Potrošnja Komfor

Imao sam 1.7 dizel, veoma mali potrosac. Poprilicno komforan i ako ne ostavlja takav utisak na prvi pogled. Sve funkcije sa vozacevog mesta su na dugme. Servo kao na gradskom autu, veoma okretan.

Koliko sam ja zapazio, losa limarija (truli, korozira..) .. Kad crkne motor vise se isplati baciti ceo auto nego popravljati.

26. Sep 2012.
Pročitaj sve utiske za Nissan Sunny Saloon (83-91)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top