MojaGaraza - Opel Corsa Hatchback (2006 - 2014) | MojaGaraža MojaGaraza - Opel Corsa Hatchback (2006 - 2014) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor

Potrosnja *motor 1.2 sa TNG
Upravljivost
Stabilnost

Srednji kvalitet izrade plastike unitrasnjosti vozila

31. Okt 2021.

Potrošnja Komfor

Auto za svoju cenu je solidan i komforan te ne zamara na duljim relacijama. Dizel 1.3 CDTI sa 66 KW malo troši i jako je lak za vožnju po gradu.

Održavanje

Auto je jako bučan te mu izolacija od buke motora nikakva. Djelovi plastike u kabini pogotovo ručke na vratima počele su se guliti.
Održavanje je skupo isto je kao i rupa bez dna koliko god ulagao u njega uvijek neki novi kvar. Morao sam mjenjati kompjuter u autu jer je od vlage crko što je ja...ko skupo. Auto mi uopće nije pouzdan jer ja sa strahom sjedam u njega dali će se auto upaliti ili ne jer se njemu neće. Potrošnja je prije mijenjanja dizni bila i do 7 litara u gradu što je previše za malog dizelaša. Tvrd je jako u vožnji te ponekad najbolje ne prešalta brzine. Auto je osiljetiljiv na lošije gorivo i lošije održavanje te ga treba dobro paziti da se ne dese neki skupi kvarovi.

Pročitaj više

11. Jul 2020.

Održavanje Potrošnja

Sto se tice auta,auto se najbolje snalazi u ulozi prvog auta.Moderan dizajn,Potrosnja benzinca 1.2 varira izmedju 5-7.5.Jeftino odrzavanje

Komfor

Najveca mana jeste sto nisu komforni i nisu preterano kvalitetni,vecina modela nemaju klimu.Ako neko planira ovaj auto kao porodicni nebi mu preporucivao,a nije ovaj auto nije ni namenjen za duza putovanja.Kvarljivi hidro-podizaci kao i sonde i na to obratiti paznju pri kupovini!

30. Maj 2020.
Pročitaj sve utiske za Opel Corsa Hatchback (06 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top