MojaGaraza - Peugeot 2008 (2017 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Peugeot 2008 (2017 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

6 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Pouzdanost Održavanje Komfor

Počeću od stavke koju bukvalno svi koji nisu vozili PUG-a hejtuju - ergonomija i položaj instrument table. Meni se položaj instrument table i volana baš dopao i osmišljen je tako da minimalno zamara vozača. Volan ne zaklanja tablu, malih je dimenzija i praktično sedi u krilima vozača. Samim...

Motor

Motor je preslab. Iako na papiru zvuči kao da je dovoljno, 1.2 Vti od 82 KS je nedovoljan za ovu karoseriju i vožnja van grada je pravo mučenje. Deset godina starija fabija sa tri klipa može bukvalno da opere ovaj auto kad bi se trkali. Kvalitet plastike i zvučna izolacija bi morali biti bolji.... Multimedija je spora. Relativno mali prtljažnik (285 litara).

Pročitaj više

07. Aug 2019.
Dimitrije Nikolić MG moderator 07. Aug 2019.

Moraću stvarno da odem da sednem u par tih novih Peugeota da vidim jel to sa volanom i instrument tablom stvarno toliko problematično. Ako je tako kao što ti kažeš da mi praktično volan sedi u krilu, to znači da ću bukvalno morati da ga pomeram svaki put kad ulazim i izlazim iz auta, ako ne grešim.

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Motor

Jeftin auto, malo troši ima prostora, startan je...

Pa, moj auto trenutno ima problem sa menjačem, čudan čavrljajuć zvuk kada nije pritisnuto kvačilo i povremeno ne mogu da ubacim u prvu.

14. Jul 2019.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

1.2 turbo benzica uzeo na sajmu nov model sa podosta opreme, nije bio skup za kolicinu opreme. 110 Konja ga solidno drzi, nije za ludovanje ali kada treba da se ubrza za preticanje je dobar. Ovo pisem sada posle tacno 25000 km predjenih, mahom u gradu/mesovito (50km na dan do posla i nazad). Par put...

Za sada: 1. Preglednost. Ne znam kako nisam odmah video (valjda od neiskustva i sreca za novim kolima) ali je starno na niskom nivou, Veliki stubovi napred dosta zaklanjaju, deo gde je kamera za put isto smeta da se vidi semafor a bocni stubovi izmedju vrata (makar meni) tacno lezu pored glave tako ...da kada okrenem glavu i ne vidim bas puno. 2. Kvalitet plastike unutrasnje je mogao biti bolji: plastika na vozacevim vratima se malo "cuje" ako se jako nasloni ruka, pored vozaceve desne noge plasticno "krilo" koje pokriva centar se nekako odvalilo (pukla zabica) i rekli nema zamene. 3. Karakteristican zvuk motora sa tri cilindra, meni je bio nepoznat ali krenuo je tek da se jace cuje posle nekih 15000 km.

Pročitaj više

10. Apr 2018.
Pročitaj sve utiske za Peugeot
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top