MojaGaraza - Renault Grand Modus (2008 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Renault Grand Modus (2008 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

12 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor

1.2 tce 101ks klasičan benzinac kome je dodata turbina. Startan i super ide sa potrošnjom od oko 8 litara u gradu pri prosečnoj brzini od 23 km/h u zimskom periodu, kratke relacije. Otvoreni put oko 5 do 5,5l.

Komforan i napred i pozadi, klizna zadnja klupa ukoliko ima potrebe za većim gepekom,...

Lošija izolacija, vrata prednja velika i zvone ako ih jače zalupiš. Bučniji motor na visokim obrtajima. Cena svećica je oko 1000din za komad. Čuo sam da su hladnjak klime i hladnjak vode integrisani i da je polovan 100e.
Kod mene se pomalo čuje neki ležaj u menjaču, inače lepo se šalta. M...ana su im menjači, osetljivi su i na minimalan manjak ulja. U nekom narednom periodu čeka me remont koji je ukupno oko 200e.

Pročitaj više

20. Mar 2021.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja

Mali potrosac i kada se gazi, ima mesta u kabini pogotovu za visoke ljude. Zadnja klupa je klizna moze da se povuce nazad kad neko ko je dugacak sedi. Pouzdan motor 1.5dci bez plivajuceg i dpf filtera. Dobra preglednost visok polozaj sedenja.

Motor

Jeftina plastika u enterijeru, relativno mali gepek za 4clanu porodicu, malo skuplji rezervni delovi ukoliko kupujete nove. Slabije ubrzanje tj ne moze i jare i pare, dci je to.

24. Okt 2020.

Manje popularan auto pa se može naći za manje pare u dobrom stanju. Baš dosta mesta za sedenje i napred i pozadi, lako podesiva zadnja klupa pa prema potrebi može se povećati gepek, praktičan auto. imam 1.2 TCe od 101ks i ide super, s obzirom da ima turbinu vozi se kao i dizel, super ubrzanje...

Čini mi se da je lim malo tanji i meksi. Kad sam ga kupio puštao je gas za klimu na hladnjaku (porozan) a posto je integrisan sa motornim hladnjakom na ovom modelu nije bilo jeftino zameniti. Dok ga ja vozim (40000km) nisam imao drugih kvarova.
Prosečna potrošnja, pola grad pola otvoreno oko 6,8...l, naravno može lako da bude veća ako se stiska više.

Pročitaj više

21. Mar 2019.
Pročitaj sve utiske za Renault Grand Modus (08 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top