MojaGaraza - Renault Megane Sport Tourer (2009 - 2014) | MojaGaraža MojaGaraza - Renault Megane Sport Tourer (2009 - 2014) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Vlasnik sam vozila već nekih 5 meseci. U pitanju je izuzetno udoban auto sa dosta prostora u kabini. Pošto mu je razmak osovina točkova veći nego kod kupea, hečbeka i limuzine, ima i više prostora na zadnjoj klupi. Pošto sam visok 197 cm. za mene je vrlo bitno da mogu sesti na zadnje sedište...

Ako se ovo uopšte i može nazvati manom...
Unutrašnjost Megana je odličnog kvaliteta tako da je vrlo varljiva procena pređene kilometraže na osnovu njenog stanja. Nikada ne procenjujte pređenu kilometražu Megana 3 na osnovu očuvanosti njegove unutrašnjosti, gotovo sigurno je da ćete se pre...variti.

Pročitaj više

05. Mar 2020.
Boki Made in Serbia MG moderator 06. Mar 2020.

Lično ne sviđa mi se ugao krova, dosta pada ka nazad, nekako sam više za klasičniji dizajn karavana kao što je to Megan 2. Mada neki su malo više podignuti nazad pa to donekle popravlja utisak. Sve ostalo je ekstra. I hečbek ima puno mesta za tu klasu.

Vlada Grujić 16. Maj 2022.

Evo, da se javim i nakom dve i kusur godine od prevog posta. Auto je odličan. Posebno mi se sviđa na dužim putevima gde bukvalno 300 - 400 kilometara možeš preći u cugu bez da se umoriš. Delovi i održavanje su jako povoljni i ima ih različitih proizvođača.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor

Megan GT line karavan 1.5, 110 ks. Odlicna oprema, kvalitetno uradjen enterijer. Veoma udoban zbog GT sjedista. Stabilan i pouzdan na putu. Veoma lijep dizajn, meni licno jedan od najljepsih karavana. Kao neki sportski karavan. Potrosnja 5.1L na auto-putu, brzina oko 130km/h.

Gume R17 definitivno nisu za nase puteve, mora se paziti pri voznji ili mijenjati felne i gume.

16. Apr 2018.

PFFFF

SVE

27. Feb 2018.
Pročitaj sve utiske za Renault Megane Sport Tourer (09 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top