MojaGaraza - admir erceg | MojaGaraža MojaGaraza - admir erceg | MojaGaraža

admir erceg

Član od 16. Dec 2013.

115 komentara 8 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

SPANER ILI ??

07. Maj
admir erceg 07. Maj

Imam problem sa spanerom ili??
Naime kad je kisovito vrijeme i poslije na desnoj strani toliko zvrci i pišti pa se smanji,da li je do remena i da li s cim podmazat??

Pozdrav,imam auto 6 godina i evo odredjeno vrijeme mi auto mi izgubio snagu,djeluje tromo pogotovo pri kretanju ili neku uzvisicu.
Mjenjao sam filter zraka,medjutim nista.
Sta bi moglo biti da li je imao ko slican problem?

07. Apr

Sve i svasta

26. Sep 2018.
Čaruga Stanisavljević 26. Sep 2018.

Generalno pouzdan, ali neki delovi mogu da budu skupi. Nezgodan za rad u motornom prostoru - sve sabijeno. Za neke stvari mora motor da se vadi, ali u nekim servisima to rade relativno brzo i lako.

Kvarovi

26. Sep 2018.

Kvarovi

26. Sep 2018.

Pozdrav..ako je neko imao slican problem na ovom autu..naime vozim vec 6 god i preslo se do sad oko 230000 km i primjetio sam da je papucica kvacila malo podigla sama i nije vise u ravnini papucice kocnice..da li je to kvacilo vec za mjenat i ako auto ide normalno i vuce dobro ali malo mi je nezgodno jer papucica ima vise praznog hoda i vislje hvata..da li je razlog za brigu...Lp

28. Jun 2018.
Učitaj još odgovora

Zdravo...zasto mi se auto samo otkljucava/zakljucava u toku voznje..i svijetla u kabini pale i gase..neki prekidac ili ?? Auto je Merc A 170 cdi 2001

09. Apr 2018.

Pozdrav...da Vas pitam jeli normalno da izbacuje vazduh na cep od ulja i to duva malo jace..imam ovo auto vise od 6 godina a ovo nisam do sad primjetio niti kad gledo tu..auto normalno vuce i ne trosi ulje..nema nikakvi simptoma a ovo me malo zabrinulo??

05. Feb 2018.
Učitaj još odgovora

Pozdrav..pitanje je..na mjestu ispod sofer-sajbe kad se otvori hauba..ima kao neki gumeni otvor koji je usmjeren prema motoru i u zadnje vrijeme mi se pojavljuje da mi voda kapa iz tog otvora..pa mi da je znati do cega je i odakle to dolazi i zasto je uopste taj otvor..

26. Jan 2018.

Pozdrav..da li ima neko da mi provjereno potvrdi koliko moze maximalno preci kilometara ovaj 1.7 cdi motor sa dobrim odrzavanjem?

20. Jan 2018.
Dimitrije Nikolić MG moderator 20. Jan 2018.

To treba da te interesuje ako kupuješ nov auto. A pošto kupuješ polovan, ne znaš koliko je on već do sada prešao, pa džaba računaš. A pritom, to niko ne može da ti potvrdi - niko ga nije kupio novog, pa vozio dok motor nije stao.

Tomislav Boc 20. Jan 2018.

Ti motori su osetljivi na gorivo. Dizne znaju redovno da crkavaju a i nažalost turbina posle. Prvo počinje da radi na 3-klipa,potrošnja drastično se povećava. Imam iskustvo imao sam ih dosta. Npr. model A160 CDI motor je ok i nema toliko problema ali je dosta slabiji od 170CDI. Što se tiče kilometra...Pročitaj više

Učitaj još odgovora
Top