MojaGaraza - andrija abramovic | MojaGaraža MojaGaraza - andrija abramovic | MojaGaraža

andrija abramovic

Član od 09. Jul 2012.

9 komentara 2 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Jel ima neko da mi preporuci Citroenov servis u Podgorici? na koliko se radi mali servis i sta se podrazumeva pod malim servisom?i da li neko zna gde mogu da nadjem filter za plin za tartini uredjaj!?u pitanju je motor 1.6i!!!Hvaljeni bili!

09. Mar 2013.

Komforan,udoban,savrsen za duza putovanja,motor se ne cuje,potrosnja 9L prosek

za sad samo one grede surove sto su zabili pa se poklope sa vozilom koje mi ide u susret...mada mislim da se to rutinski prevazilazi,ja tek sto sam ga uzeo!

09. Jul 2012.

17. Sep 2012.

Uzeo sam Picassa 2005,1.6i 8v ugradjen sekven plin tarantini.....u surovo dobrom stanju,ja odusevljen ali zadesilo me to sto ne mogu da pokrenem klimaciju,da li treba nesto da se namesta na onoj digitalnoj tabli ili da jednostavno odnesem u servis i platim?

09. Jul 2012.
Srđan Poznanović 10. Jul 2012.

Da je u surovo dobrom stanju,barem bi klima radila :) Nema nikakva posebna podešavanja,kada upališ kola pritisni AC dugme i morao bi posle par sekundi da čuješ jedva primetno "cak" i malo drugačiji rad motora,to znači da se kompresor uključio a klima u pogon stavljena :) ilijednostavno na ovoj "hlad...Pročitaj više

andrija abramovic 10. Jul 2012.

)))....uradim to i krene neki topao vazduh tako da mi temperatura u kolima dostize 43 stepena....kad odmaknem ruku od izduva...osecam hladan vazduh a kad primaknem vreli...

Učitaj još odgovora
Top