MojaGaraza - boby kaskader | MojaGaraža MojaGaraza - boby kaskader | MojaGaraža

boby kaskader

Član od 11. Mar 2013.

15 komentara 3 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Jel ima neko iskustva sa autom Smart forfour ?
Kakvi su, da li su kvarljivi , potrošnja i slično ?

30. Sep
Ivan Minic 30. Sep

Cao. Imao sam ga i obozavao. Materijali perfektni, u voznji sjajan (1.3 benzin), pregrst snage. Sto se odrzavanja tice, nisam imao vecih kvarova za 4 godine, i redovno odrzavanje mi je bilo povoljno. Odrzavao sam auto na nekoliko mesta, ali sam naduze ostao, fakticki dok ga nisam prodao, u AST Plus.

Nemanja Babic 30. Sep

Smart je u MB grupaciji. Proizvodi ih Mercedes Benz.
Sa sigurnosnog aspekta su dobri za tako mala auta.
Imaju paletu od par motora. Moraš precizirati koji te interesuje. Ja sam ranije gledao i vozio 1.5cdi 68ks (to je 1.5dci Renaultov K type motor). Motor nije loš, ali ta serija 2005/6 kada se pr
...Pročitaj više

Ide ko metak, nebitno koji put je u pitanju, dal je asfalt, oranica gruba ili istanjirana njiva. Jednostavno pravljen je ko borbeno vozilo. Ja ga nekada vozio 185 km/h i nije se uopste primećivalo da ide toliko brzo, jednostavno nije bučan pri brzinama, a možda je i brži od zvuka :)
Verzija s...

Tanka limarija, tanja od Fiata, podložna koroziji i truljenju.
Posle 10 godina neophodno je reparirati kompletnu limariju (koševe, sajtne, patos itd), sve u svemu od 300-600 evra ulaganja, da bi mogla nastaviti da se vozi normalno.
Loši zavrtnji, takođe podložni truljenju, pa kada se neki deo ...skida, šraf obavezno pukne i onda se izgubi pola dana na vađenje zalomljenog šrafa umesto na popravku.
Zadnja signalizacija loše odrađena pa je takođe neophodno povremeno detaljno sređivati.
Kaseta ispred suvozača se često zalomi i pokvari bravica, pa se skoro svake godine traži nova.
Menjač takođe igra lambadu dok se menjaju brzine pa je potrebno naučiti korake. Zadnje crveno mačje oko između farova se takođe lomi često, pa se preporučuje ne lupati vratima gepeka jako, već naučiti kako udariti , da se zatvore vrata a da se ne polomi mačje oko.

Pročitaj više

14. Sep
Pogledaj ostalih 1 komentara

09. Jul 2013.
Top