Dragan Maksimovic

Član od 24. Jun 2012.
Prati
19 komentara
4 korisnih
2 beskorisnih
2 prijavljenih

U garazi

Lista aktivnosti

Dragan Maksimovic ima pitanje o

Ako neko zna neka POMAZEEE!!! Auto se gusi, ustanovim puklo crevo od protokomera do turbine, stavim kesu, auto radi ekstra, odem do majstora, on resi crevo vrati sve na mesto, auto nema snagu???? Diskonektujem dzek protokomera auto ppoblesavi od snage... kupim nov protokomer, auto se gusi i dalje, zamenim za drugi, i dalje isti problem, stavim polovni, isto...??? Iskljucim protokomer ima snagu??? ERG je zatvoren, tako sam ga kupio. Majstor je gledao sva creva i ventile... sve radi, na dijagnosti... ci ne pokazuje nista??? Dok je nosio kesu radio je bez greske, sa zdravim crevom nece??? Pročitaj više

29. Jun 2013.

Dragan Maksimovic ima pitanje o

Vozim fiat mareu 1.9jtd 2001 Po startovanju motora nakon 10 sec na kontrolnoj tabli pocne da treperi signalna lampica za grejace (u obliku federa) to traje nekih 30-ak sekundi i onda se ugasi. Auto se ponasa normalno, lepo startuje... O cemu se radi, da li je pregoreo neki grejac?

08. Dec 2012.
Učitaj još odgovora

Dragan Maksimovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Nudi najvise za dat novac, ima najbolji dizel motor, puno prostora, potrosnja goriva,a pre svega pouzdanost, jeftino odrzavanje, pristupacnost delova i majstora (jedna od najbitnijih stavki)

Mane

Porucio bih vlasnicima Maree,a i svima koji voze auto sa JTD motorom,da ukoliko na autu nemaju zastitnu plastiku (sus pleh) ispod motora,da je nabave i ugrade. Zbog tog nedostatka brzo nastrada remenica na alternatoru (blokira) 6000 din, a to prouzrokuje kvar spanera (zatezaca) na kanalnom kaisu 400...0 din. Ostalo je bez greske.

24. Jun 2012.

Dragan Maksimovic ima pitanje o

Na marei 1.9 jtd 81kw za 2 meseca sam promenio 3 zatezaca kanalnog kaisa, kako da resim problem

24. Jun 2012.
Učitaj još odgovora