MojaGaraza - Dragoljub Djordjevic | MojaGaraža MojaGaraza - Dragoljub Djordjevic | MojaGaraža

Dragoljub Djordjevic

Član od 13. Dec 2011.

2 komentara 3 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

udoban,jak,pouzdan,mnogo dodatne opreme,pristojan potrosac,auto vise srednje klase,imam ga 3 godine,odlicno sluzi,nijedan kvar,jeftino odrzavanje.sve pohvale.

26. Dec 2011.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

udoban,jak,,pouzdan.imam ga 3 godine i prezadovoljan sam.nisam imao ni jedan kvar.a sad o potrosnji- u gradu ne znam nisam racunao,na otvorenom leganza 2.2 trosi do 7.5 l na 100 i za razliku od nekih koji je odokativno mere ja potrosnju merim putem od 500 kilometara sa punim rezervoarom i ponovnim ...

nepoverljivost naroda ka korejancima,pa se tesko prodaju.jedini problem mi je sto je osetrljiv na lose gorivo kako se inace toci kod nas.drugih mana po meni nema jer me savrseno sluzi 3 godine.sto se drugih mana tice,pogledajte prvo koliko auto kosta pa onda zakljucite da li treba nalaziti kolima ne...ke mane i da se ocekujete od njega da je kao mercedes s500.

Pročitaj više

26. Dec 2011.

elegantan,udoban,pouzdan,jak,dosta dodatne opreme,potrosnja mala u odnosu na ocekivano,jeftini delovi i servisi,auto vise srednje klase.

13. Dec 2011.
Petar Markovic 06. Dec 2012.

Automobil je prva liga ukoliko u obzir uzmemo njenu cenu...Izuzetno jak, startan i stabilan auto. Bez ikakvih problema 205 kmh na auto putu, prava ladja. Potrosnja plina u gradskim uslovima ide do 12-13l, a na otvorenom izmedju 9-10l plina, sa motorom 2.0 cdx od 133ks. Odrzavanje nije strasno, delov...Pročitaj više

Top