MojaGaraza - Duda Petrović | MojaGaraža MojaGaraza - Duda Petrović | MojaGaraža

Duda Petrović

Član od 01. Okt 2011.

11 komentara 3 korisnih 3 beskorisnih 3 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Prva serija, italijan sa Z bedžom. Prešao oko 70.000, lamela totalno otišla na 50...tu negde je pukla i sajla menjača. Nešto kasnije izgoreo lonac auspuha. Previše delova je "potrošni materijal", al' da su jeftini, jeftini su. Zgodan za grad, mada je igračkica, naročito na auto-putu. Ali, da sam bez problema stigao gde god sam pošao - stoji. Volim ove priče da troši 5-6 litara - i meni u knjižici piše isto, al' nisam uspeo da izmerim ispod 9 u praksi.

U principu, super je kao prevozno sredstvo... Pročitaj više

01. Okt 2011.

Malo japansko savršenstvo ツ

Imam ga tek preko pola godine, prozujao sam Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju uzduž i popreko, prešao nekih desetak hiljada. U gradu je nervozan taman kol'ko treba, agilan, startan i svuda staje. Na autoputu do 160 bez problema sa jednom rukom na volanu (kad nema drugih okolo). Troši...od 9 do 12,7 prema bord kompjuteru, zavisi da li sam u fazi da se ložim il' kuliram.

malo sam ga "pimpov'o" - parking senzori, ksenoni, naslon za ruku kod menjača, šire felne 15"...tako d... Pročitaj više

01. Okt 2011.
Pogledaj ostalih 14 komentara
pedja simic 19. Nov 2011.

Prodajem i ja mog Japanca ako te interesuje mozemo da se dog radi se o Mazdi Premacy 2.0tdi 16v 2003god full oprema prva farba pravi porodican auto...

Dejan Restak 19. Nov 2011.

u tome je stvar, hoću mlađi auto. Ja vozim obično od 3 godine star do 6 max 7, sada sam malo preterao sa Toyotom jer mi nije davama nijedan razlog da je prodam. Potpuno je ispravna sve vreme, ali mi je dosadila ;)

Top