MojaGaraza - Suzuki Swift Hatchback (2005 - 2010) | MojaGaraža MojaGaraza - Suzuki Swift Hatchback (2005 - 2010) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
26 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Dovoljno prostran s obzirom da je mali gradski auto, upravljiv skoro kao go kart, stabilan, 1.3 motor odličan, potrošnja sasvim u redu (kombinirano oko 5,5 litara), dobra međuubrzanja ali samo pri višim okretajima (što se meni sviđa), dobar zvuk motora

Zna ponekad zaškripati koja plastika u unutrašnjosti, a ostale manu su poznate kao npr. ležajevi u mjenjaču koji ako se zamjene dobrim zamjenskim dijelom se mogu potpuno zanemariti

26. Jun 2019.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Po meni, ovaj auto u ovoj klasi je najboli. Za putnike ima mesta i vise nego sto treba, i napred i pozadi. Sirok je, samim tim i stabilniji od mnogih. Motor je fenomenalan. Za grad je majka. Prosecna potroslja 7.8l, konbinovane voznje sa sve klimom. Naputovao sam se slatko sa njim. Presao 190.000.

Ozbiljnih kvarova nisam imao. Ovi modeli swifta od 2005 do 2010 imaju problema sa šoljama i neki sa menjačima. To svi serviseri znaju.
Mali prostor za prtljag ali ja sam putovao sa zenom i bebom na more i nista nam nije falilo, a nisam koristio krovni nosac.

25. Mar 2017.

Motor

Sasvim dovoljno jak i izdržljiv motor za gradski auto. Prilično upravljiv. Zgodan za vožnju po gradu i parkiranje. Za gradski auto čak ima i dovoljno prostora u unutrašnjosti i prtljažniku.

Potrošnja Komfor

Slatko sam se navozao sa ovim zvrkom od auta, ali je i pored toga opšti utisak negativan, a razlog je to što je strašno neudoban, posebno na otvorenom. Velika potrošnja za tako mali auto.

23. Mar 2017.
Pročitaj sve utiske za Suzuki Swift Hatchback (05 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top