MojaGaraza - Ime Prezime | MojaGaraža MojaGaraza - Ime Prezime | MojaGaraža

Ime Prezime

Član od 15. Apr

11 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Pozdrav. Peugeot 206 2002 g. 1.1 benzinac se gasi. Auto normalno upali bez ikakvih problema i normalno vozi nekad po mjesec, dva i onda se nekad desi da kad se upali i krene cim se pusti gas padnu obrtaji i ugasi se. Cim radna temp. bude oko 70 stepeni on se nece ugasit al pri oduzimanju gasa obrtaji padnu na 300-400 i vrate se u normalu. Opet ponavljam ne desava se cesto, iako nekad zna zaredat po par dana a nekad se ne desi po par mjeseci. Sta moze biti problem?

18. Jun
Vasilije Zderonjic 19. Jun

Ako je neravnomeran gas u leru onda se po pravilu gleda step motor. Može da se desi da je puklo neko crevo i da vuče falš vazduh, to možeš i sam da proveriš. Proveri i klapnu gasa da ne zaglavljuje . Na kraju, ume da zeza i MAP senzor, lamda sonda, tada obično izbaci grešku .

Učitaj još odgovora

Pozdrav. U golfa 5 na board computeru(mali displej) dok je hladan svi se brojevi vide, cim se malo ugrije motor, ili auto bude duze na suncu izgube se pikseli i vidi se samo par brojeva u sredini. Zanima me kako popraviti to. Unaprijed hvala

06. Jun

Pozdrav. Golf 5 1.9 TDI BKC motor. Kada se ubrzava pod laganim gasom na oko 1500 obrtaja auto se zaduši(kao da prestanete ubrzavati) i krene da trza pomalo od nekih 1700 do 2000 obrtaja. Mali servis radjen prije 1000km. Dijagnostika nista ne pokazuje, dizne idealne. Takodjer mislio sam da je do goriva pa sam usuo na provjerenoj pumpi i promijenio filter goriva i opet sve isto. Do cega moze biti?

29. Maj
Učitaj još odgovora

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Motor odlican, extra vuce, mal potrosac. Pouzdano vozilo.

Cena/Kvalitet

Skuplji od konkurencije.

17. Apr

Pozdrav. Trebam da radim mali servis na Golfu 5 1.9 tdi BKC oznaka motora(bez DPF-a). Po servisnoj pise da se treba sipati ulje specifikacije 505.01. Zanima me da li je bolje usuti 5w30 ili 5w40? U Njemackoj su radjeni longlife servisi. Presao je 240.000.

15. Apr
'Aleksandar Boskovic 16. Apr

Немој се оптерећивати градацијом уља јер нисмо на подручју Сибира а ни у Сахари. Разлика незнатна, а много је битније сам квалитет уља.

Učitaj još odgovora
Top