MojaGaraza - Jovan Sismanovic | MojaGaraža MojaGaraza - Jovan Sismanovic | MojaGaraža

Jovan Sismanovic

Član od 04. Jan 2018.

14 komentara 1 beskorisnih 1 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje

Brzina, Potrosnja zna biti i kao kod prosecnog benzinca, stabilnost.

Kvalitet malo bolji od obicnog Grande Punta Fiata, cesti sitni kvarovi.

20. Mar

Imam pitanje, posedujem Citroen Ds3 koji se vodi na moju majku, dao sam drugaru koji ima 17 godina i probnu dozvolu da proba vozilo da ga pritom samnom zaustavljaju kako nije upalio svetla, saznaju da ja nemam pune 5 godina dozvole i pisu mu jos za taj prekrsaj.
Upisani su mu podaci moji, pa sad da li ce i meni pisati neku kaznu?

02. Feb
Vasilije Zderonjic 02. Feb

Neće tebi jer si samo suvozač, ne znam da li bi mogli da terete tvoju majku što je dozvolila licu sa probnom dozvolom da vozi auto bez pratnje . Mada pošto nije napravio neki udes verovatno neće ni njoj.

Strahinja Manić 02. Feb

Posto vozac ispod 18 godina nema pravo da vozi sa suvozacem koji ima dozvolu manje od 5 god, vrlo lako je moguce da ti pisu. Mada, cim ti nisu pisali na licu mesta, mozda ces se i izvuci.

Učitaj još odgovora

U Maju dobijam poziv od sudije da platim kaznu za prekoracenje od 25km u naseljenom mestu, platim, pokazem uplatnice na uvid u pisarnici u Sudu, posle mesec dana normalno izvadim novu vozacku dozvolu ali gubim uplatnice, posto vidim da je slucaj da ljudima koji su platili kaznu da ipak dodje policija sa recima kao da nisu, pa koje su sanse meni da banu panduri???

20. Nov 2018.
Bojan Antić Koska 22. Nov 2018.

Mislim da nisu velike,jer sam pre mesec dana isao u sud da pokazem uplatnice kao dokaz plaćanja i rekli su mi da za tim nema potrebe u buduce,jer mogu on line da vide svaku uplatu.

Xenon planiram ugraditi ali na duga svetla, koji je tip sijalice?

29. Mar 2018.
Bojan Nedeljkovic 29. Mar 2018.

To ti je bez veze da radiš. Ako voziš na prometnom putu, dok postignu snagu već će neko vozilo da ti naiđe u susret i moraćeš da ih gasiš. Takođe se i više habaju sijalice tako pa će i one krače trajati.

Učitaj još odgovora

Koja je tip sijalice Xenon na duga da stavim?

29. Mar 2018.

Lambda sonda, trebam menjati na Golf 4 Gti oba komada, koja je cena originala i da li je cena po komadu ili idu zajedno u paru?

20. Feb 2018.

Golf 4 Gti, kada ga vozim 70-80km u cetvrtoj brzini desi se nekad da izgubi gas i pocnu obrtaji da padaju, pritiskam pedalu ali nista kao da nema funkciju, kada ga vratim u trecu onda kao da se auto trgne i dobije normalno na gasu.
Sta bi moglo to da predstavlja problem?

06. Feb 2018.

Golf 4 Gti, da li sipati bezolovni od100 oktana ili 95 oktana?
Svi mi kazu da sipam 95 i da nevalja da sipam 100.

28. Jan 2018.
Učitaj još odgovora

Pozdrav ljudi, posedujem Golf 4 Gti, pre neki dan uradjen komplet mali, veliki servis i ostalo oko motora i auta. Ugradio sam mu KN filter za vazduh i juce padala kisa, oko tog filtera je bila voda i on od tad malo vise pisti i cuje se, ajd rekoh mozda je tako, jutros mi se upalila zuta lampica motora. Kompjuter mi nista nije izbacio na ekran nego ona samo svetli. Auto lepo radi, mozda malo teze pali i skloca mi nesto u desnom uglu kao da neko udara sa stapicem po motoru.
Cuo sam da hoce i od go... Pročitaj više

23. Jan 2018.

Auto se upali i odmah ugasi, danas mi se cak upalila zut auto lampica, gledao sam sta je i pise da je greska u kljucu. Sa rezervnim vidim da je normalno sve pa planiram da izvadim novi.
Kako ide procedura, samo se napravi novi sa kodom ili se tera auto kod njih?

21. Jan 2018.
Miljko Jovcic 21. Feb 2018.

To radi svaki bolji auto dijagnostičar. Mogu ti preporučiti ako si iz Aranđelovca ili okoline Bojana Pantovca, Zorana Đorđevića i Darka Vučkovića...

Top