MojaGaraza - Marko Shtefan | MojaGaraža MojaGaraza - Marko Shtefan | MojaGaraža

Marko Shtefan

Član od 31. Maj 2012.

20 komentara 1 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Imam jedno kratko i prosto pitanje, pa bih molio vlasnike Sorenta da mi odgovore jer planiram da kupim ovaj SUV!
Pitanje glasi:
Sta kupiti, sa automatik ili manuelnim menjacem? Sta je bolje sto se tice kvaliteta i koja je razlika npr u potrosnji? Hvala na odgovorima.

09. Sep 2015.
Svemirko _______ 09. Sep 2015.

Manuelni 2.5 dizel. Jednostavni su za odrzavanje, delovi su relativno jeftini i lako se nabavljaju. Potrosnja u gradu oko 10 litara (Beograd), a na otvorenom oko 7l. Da ti napomenem da kao kod svakog auta pripazis na turbinu, jer znaju ovi nasi da peglaju kilometraze. Inace turbina nije problematicn...Pročitaj više

Igor Petrovic 09. Sep 2015.

Mogu ti reci vezano za saltasa, da posle 5 godina, nemam apsolutno nikakvih problema.. 4x4 mi se ukljucuje manuelno. Sada imam 280000 na satu, za pet godina, samo redovna zamena ulja i filtera.. Toplo preporucujem kupovinu..

Marko Shtefan 09. Sep 2015.

Meni samo nije jasno zasto ljudi kukaju sto se potrosnje tice kada je to sto ste napisali normalna, cak i mala potrosnja s obzirom na 2.5 ccm2 i dve tone. Imam auto sa kozom i stvarno je dobro za odrzavanje ali je takodje nezgodno i zimi i leti...ali... sta god naidje, ne biram toliko!
Hvala na odgo
...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Fenomenalan auto, puno udobniji i komforniji od bilo kog nemca...vozim ga skoro godinu dana V6 2.0 motor, otac ga je vozio pre mene 2.5 godine i verujte nijedan sraf nije zamenjen niti se ista pokvarilo do sada! Kupljen je od prvog vlasnika i ne razmisljam o prodaji jer je auto vise nego fenomenalan...

Nema nijednu

Pročitaj više

28. Sep 2014.
Top