MojaGaraza - Mihailo Ercevic | MojaGaraža MojaGaraza - Mihailo Ercevic | MojaGaraža

Mihailo Ercevic

Član od 16. Mar 2013.

4 komentara 1 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Pozdrav svim ljubiteljima Pezoa...
Sad sa na sajmu kupio univerzalni naslon za ruke pa me interesuje da li je nko od Vas ranije ugradjivao bilo kakav naslon za ruke,inače auto je 206,2002 god.Video sam malo teže paše zbog ručne i onih ručki za regulisanje naslona sedišta pa ako je neko ugradjivao ili ima neke savete neka kaže.
Hvala
Mihailo

24. Mar 2014.

Pozdrav.Imam 206cu 2003 god,1.4 i otišle mi dirke sa centralne,pa me interesuje da li ima to posebno da se kupi i da li moram kompletno da menjam centralnu...Probao sam da uglavim neku gumu umesto tipki i nije neka valjda.

01. Feb 2014.
Učitaj još odgovora

Pozdrav.Morao sam da skinem katalizator i brine me potrosnja goriva sad,neki su mi rekli da ce da se poveca,neki da nece.Ja inace putujem svaki dan na posao i nazad 90km i potrosnja mi bude oko 5-6,5L.Nakon skidanja katalizatora verovali ili ne potrosnja ide od 3L minimum pa do cak 10L...Sad me interesuje da nije to do katalizatroa ili mi se pokvario plovak.
Hvala

23. Okt 2013.

Pozdrav.Morao sam da skinem katalizator i zanima me potrosnja,neki su mi rekli da ce da se poveca a neki da nece.Sad ja svaki dan putujem 90km u oba pravca i nekad mi se desi da trosi oko 5-6,5L a nekda i cak preko 10L...Da li je to zbog katalizatora? Da napomenem da pre skidanja istog nisam imao uopste sumnju u potrosnju,bila je ok.

23. Okt 2013.
Darko Dropulja 23. Okt 2013.

katalizator dolazi nakon lambda sonde i sam naziv ti govori cemu sluzi,uklanja ugljenmonoksid i ugljovodonik oksidacijom zarad smanjenja zagadjenja,nikakvu drugu ulogu nema,lamda sonda je ta koja meri nivo vazduha u izduvnim gasovima i salje ECU podatke na osnovu kojih se odredjuje smesa i ako je za...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Poz ljudi.Kupio sam 206cu 1.4 2002 god pre 10ak dana,sve radi super.A od juce je poceo da se cuje neki zvuk nalik kliku,cvakanju nakon 5,6 sekunid sto dam kontakt i upalim motor,taj zvuk cvakanja se cuje sekund i nestane,auto ide ok,sve radi,ne dize temperaturu,ne sija mi nijedna sijalica...jedino sto je akumulator pri krjau,sad dal je od toga neznam...uglavnom svaka pomoc bi mi dobrodosla,nadam se da objasnio u cemu je problem.

16. Mar 2013.
Mladen Plazma Bre Peric 16. Mar 2013.

Ostavi duze kontakt, primetices da se i u nastavku cuje, otvori haubu, cuces bolje. To se cuje leptir gasa, kao da se steluje, mozes videti ako skines crno crevo za dovod vazduha, kako se leptiric pomera. Tako je i meni, mislim da je to ok, jer smatram da se steluje tako dok' se ne startuje motor. M...Pročitaj više

Top