Miljko Jovcic

Član od 26. Mar 2016.
Prati
21 komentara

U garazi

Lista aktivnosti

Miljko Jovcic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor Mene i moju porodicu ovaj autic sluzi odlicno. Kupio sam ga polovnog 2007 god. do dan danas nisam imao neke vece kvarove. Najskuplje sto sam ikada na njemu zamenio je EGR ventil. Kao sto kazu, kako ga odrzavas tako ti se vraca. Torsi na otvorenom 4.8L po gradu 5-6L (TDI varijanta). Iako je star vec ...

Mane

Komfor Moze da prica ko sta hoce, ali je na duza putovanja nedoban.

27. Mar 2016.
Pogledaj ostalih 4 komentara

Miljko Jovcic ima pitanje o

Dobar Dan,

Izgleda da kada se jedna stvar pokvari da za njom jos 3 krenu, sinoc sam objavio pitanje vezano za siber (onaj kao poklopac za siber), danas imam problem sa gepekom. Isteram auto iz garaze, otvorim gepek da stavim novu prvu pomoc i da zamenim sijalicu, zavrsim sve, zatvorim gepek zakljucam auto, i cini mi se da gepek nije legao, ja odem da vidim kad stvarno moze da se otvori a auto zakljucan. Najverovatnije je problem u bravi, jer se cuje motoric kad se zakljuca auto cuje se da zuji... , da se nije mozda brava na gepeku rastelovala, ima li tu neko brzo resenje ili bi morala da se menja ceo mehanizam brave ?

Hvala !
Pročitaj više

27. Mar 2016.
29. Mar 2016.

Miljko, isti ja problem imam na korsi. Otisao mi je cilindar brave, i kljucem ne smem da otkljucavam uopste. Otkljucavam ga centralnom , tada sve lepo radi. Moj ti je savet da probas i ti tako radis dok ne skupis kesa i ne popravis to. Moras se do prtljaznika probiti preko zadnjih sedista, skines ta...Pročitaj više

x

Miljko Jovcic ima pitanje o

Dobar Dan,

Imam problem sa onik pokrivacom sibera, ili kako se vec zove ono sto se izvlaci i izvlaci ispod sibera, naime u cemu je problem. To je bilo zatvoreno prekö zime, danas grejalo sunce i ja reko ajde da otvorim siber, ja pocnem da sklanjam pokrivac i stigne do pola i zaglavi, niti mogu da ga sklonim do kraja niti da ga vratim, koliko mi se cini zaglavilo je na vozacevoj strani.

Ako je neko ima isti ili slican problem, bio bih zahvalan kada bi resenje problema podelio sa mnom i sa osta... lima koji mozda citaju ovo a imaju isti ili slican problem.

Hvala !
Pročitaj više

26. Mar 2016.