MojaGaraza - Miroslav Ćujić | MojaGaraža MojaGaraza - Miroslav Ćujić | MojaGaraža

Miroslav Ćujić

Član od 04. Jan

9 komentara 1 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Postovanje. Imam mondea karavana 2,0 tdci. Motor je odlican, sipam dobro gorivo. Imam problem od skoro, muslim da sam par puta naleteo na vece rupe, sto je u beogradu kao dobar dan. I sada kada kocim od 80 pa nadalje, trese se. Sta moze da bude. Neki kazu lose gume. Dali neko moze da mi odgovori. Pozdrav svima. Miroslav. Zemun.

28. Mar
Dejan Popović 28. Mar

Pozdrav. Ako auto trese samo kod kočenja iskrivljen je verovatno neki od kočionih diskova. Može da se ispravi ako nje previše oštećen ili da se zameni u paru.

Učitaj još odgovora

Mondeo 2,0 tdci

28. Mar

Odlican auto, bez mane. Samo da se sipa kvalitetno gorivo i problema nema

Nema ih

28. Feb

Postovanje. Dali neko ima iskustva sa ford mondeom 2003 god. 1,9tdci. Karavan. Skoro sam ga uzeo.

28. Feb
Slobodan Lonchar 05. Mar

Proveris pumpu da ne bi imao problema sa diznama. Ako je sve u redu sedi i vozi. :) Kontrola pumpe se vrsi na svakih 100.000km. Ako pumpa nema problema nece imati ni dizne. Jer sve krece od pumpe. Ja sipam iskljucivo na omv-u i nikada nisam imao problema.

Učitaj još odgovora

Odrzavanje

24. Feb

Postovanje. Imam daevo lanos. Problem sa kvacilom. Juce mi se desilo. I dolio ulje, mora da se nadruka da bi radilo. Sta moze da bude

09. Feb

Kvarovi

09. Feb

Odlican auto

Nema neke posebne mane

13. Jan

Postovanje. Uzeo sam skoro, Daevu lanosa. 2002. Sve je bilo ok do skoro. Bio u gradu, guzva , nije mi digao temperaturu, od jednom poceo dim iz haube, parkiram se, dignem haubu, u cantri nema tecnosti. Ponavljam, nije digao temperaturu.
Dali neko zna sta moze da bude

04. Jan
Dare Dr MG moderator 04. Jan

Nije digao temperaturu zato sto nije bilo vode, jer se preko rashladne tecnosti i meri temperatura. Neko crevo puklo, pumpa propisala, dihtung glave progoreo itd itd. Treba se utvrditi gde gubi vodu, trk onda ce se znati sta dalje

Zoran R. MG moderator 04. Jan

SIpaj rashaldnu tecnost do maksimuma i prati stanje.
Da li je dihtung glave ili glava motora u problemu, takodje mozes utvrditi na sledeci nacin:
1. Dok motor radi, otvoriti posudu za rashladnu tecnost.
-U posudi ne sme biti mehurici i ne sme voda da preliva iz boce.
2. Proveriti rucno da li su i
...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Kvarovi

04. Jan
Miroslav Ćujić 09. Jan

Postovanje. Dali neko zna gde u beogradu mogu da kupim cev racvastu za vodu. Naprsla i pusta rashladnu tecnost. Nova kosta oko 2.000. Ali je nema, uzemo bih onda neku ba otpadu. Ako neko zna neka mi javi. Pitao sam i jurio na sto mesta , niko nema, sve imaju ali to ne. Pozdrav. Miroslav.

Top