MojaGaraza - Nemanja Neksy Pavlovic | MojaGaraža MojaGaraza - Nemanja Neksy Pavlovic | MojaGaraža

Nemanja Neksy Pavlovic

Član od 19. Dec 2017.

47 komentara 3 korisnih 1 beskorisnih 1 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Jer moze neko da mi objasni gde se nalazi filter kabine kod navedenog automobila. Obisao brdo servisa i svi kazu da nema mesta za filter, da li je to moguce?

16. Okt
Učitaj još odgovora

Jer moze neko da mi objasni gde se nalazi filter kabine kod navedenog automobila. Obisao brdo servisa i svi kazu da nema mesta za filter, da li je to moguce?

16. Okt
Učitaj još odgovora

Imam staru lambdu sa 4 izvoda: dve crne žice, belom i plavom i novu univerzalnu sondu koja ima 2 bele žice , crnu i sivu. Da li neko zna šemu povezivanja. Šta povezati uz šta.
Unapred zahvalan

24. Jul

Imam staru lambdu sa 4 izvoda: dve crne žice, belom i plavom i novu univerzalnu sondu koja ima 2 bele, 1 crnu i 1 sivu. Kojim redosledom da prevezem na dzek a da ne zeznem novu sondu? Molim za pomoc od nekog strucnjaka.

22. Jul

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor

Auto bez mana, mali potrosac i jednostavan motor za odrzavanje.

Nema mana.

22. Jul

Lambda sonda

22. Jul
Nemanja Neksy Pavlovic 22. Jul

Imam staru lambdu sa 4 izvoda: dve crne žice, belom i plavom i novu univerzalnu sondu koja ima 2 bele i jednu crnu i jednu sivu zicu. Kako pravilno da prevezem na dzek od stare lambde da bih mogao da prikljucim novu lambdu?

Komfor Motor

Vrlo stabilan i udoban auto.

Održavanje Potrošnja

Skupi su delovi a i loseg kvaliteta.

08. Jun

Jel moze neko strucan da mi objasni kako da iskljucim alarm to jest da otkacim modul?

08. Jun

Jel moze neko strucan da mi objasni koji automobil je bolja kupovina izmedju Daihatsu Teriosa i suzuki sx4? Potreban mi je auto sa vecim klirensom za seoske puteve i da ima 4x4 pogon koji moze da se iskljuci po potrebi i naravno u cenovnom do 4000 evra?

26. Mar
Boki Made in Serbia MG moderator 26. Mar

Konstruktivno Terios ima uzdužno postavljen motor i menjač, glavni pogon pozadi. Nazad je kruta osovina, gume su masivne kao kod pravih terenaca. SX4 je konstruktivno auto sa prednjim pogonom gde je motor popreko, a zadnji most se uključuje po potrebi. SX4 je niži, ima vešanje kao kod običnih automobila i gume su klasične. Evo zašto je Terios moćaniji terenac. SX4 ne može da pomiriše ovakav teren:
'youtu.be/QVaFmZYzZ44'

Učitaj još odgovora

Jer zna neko slucajno sta znaci ovo sto mi je izbacilo danas na autodijagnostici: (Eletromagnetski ventil filtera ugljika).Pretrazivao sam net i sve govori na ERG ventil ali otkud na saxu 1.0i benzincu 96 godiste.Ako moze neko da mi objasni sta je u pitanju pa da uzmem da resavam,unapred zahvalan.

12. Jan 2018.
Jovan ****** 12. Jan 2018.

U desnom blatobranu mozda imas bocu sa aktivnim ugljem i tu ima ventil,da ti nije to izbacilo,moj pezo 1.1 je to imao,ali je bio 2002 godiste,proveri mozda je to...

Učitaj još odgovora
Top